Μια βασίλισσα στην Ελλάδα!

Η πανέμορφη γαλαζοαίματη βρίσκεται από το Σάββατο στην πόλη της Μεσσηνίας μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες της Ιορδανίας. Η βασίλισσα Ράνια έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και στην Πύλο καθώς έχει εντυπωσιαστεί από την ομορφιά του τόπου και τα καταγάλανα νερά.

Ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο της περιοχής φιλοξενεί τόσο την ίδια όσο και την συντροφιά της, σύμφωνα με την Espresso, σε σουίτες που έχουν όλες τις ανέσεις. Το δωμάτιο της βασίλισσας συγκεκριμένα έχει θέα την ιδιωτική εξωτερική πισίνα του “Costa Navarino” και την θάλασσα.

Η ίδια απολαυμβάνει τα απογεύματά της στο μπαλκόνι της σουίτας ενώ έχει ζητήσε από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να την ξεναγήσουν στο χώρο. Μαζί της έχει πάντα την προσωπική της ασφάλεια που την επιβλέπει διακριτικά καθώς η βασίλισσα δεν θέλει να δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, με τρόπους που μαγεύουν τους ανθρώπους που την συναναστρέφονται. Όσοι από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου την αναγνωρίζουν μένουν εντυπωσιασμένοι από την απίστευτη ομορφιά της αλλά κι από την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

Read More

And More