E. Ράντου: Καστανή και όμορφη όσο ποτέ, μιλάει για όλα!

Για τη νέα θεατρική παράσταση με το όνομα “Φόβος” που θα ανεβάσει αυτόν το χειμώνα, την κρίση και τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού της μίλησε η Ελένη Ράντου.
Η γνωστή ηθοποιός που την περασμένη χρονιά έμεινε εκτός τηλεόρασης, αναφέροντας πως κουράστικε και έπαθε υπερκόπωση με την “Εργαζόμενη γυναίκα”, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, λέγοντας ότι αυτό το χειμώνα θα ασχοληθεί με τη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει και κάνοντας δυναμική επιστροφή με ανανεωμένο λουκ και καστανό μαλλί.

“Δεν μπορώ να κάνω δυο πράγματα ταυτόχρονα, και θέατρο και τηλεόραση. Κάποτε στα 25 λέγαμε “αντέχω” και πέφταμε με τα μούτρα. Τώρα και σωματικά αν το θες, δεν μπορώ να αφοσιωθώ και στα δυο. Και με βάζει σε σκέψεις η εποχή μας. Τα κανάλια έχουν οικονομικά προβλήματα. Σου λένε “βάζω τα λεφτά μου και κρεμιέμαι από πάνω σου να μου τα φέρεις”. Μα δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Είμαι ηθοποιός… Γιατί να με νοιάζουν εμένα τα νούμερα τηλεθέασης;”, είπε σε συνέντευξή της στο “Down Town”.
Μιλώντας για την κρίση που επικρατεί στη χώρα ανέφερε: “Οι πέντε έξι οικογένειες που είχαν και πριν λεφτά, έχουν και τώρα και θα έχουν στο μέλλον. Εμάς η κρίση δεν μας πήρε λεφτά, μας πήρε τη ψευδαίσθηση πως θα μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε” και πρόσθεσε: “Παίζαμε τους πλούσιους. Και κυριώς του πετυχημένους. Τι βάρος, τι ενοχοποίηση κι αυτή. Να ‘σαι επιτυχημένος! Τώρα τουλάχιστον δεν ντρεπόμαστε. Δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι “δεν έχω λεφτά, δεν είμαι πετυχημένος”, να παραδεχτούμε την αλήθεια που κρύβαμε”.

Τέλος, για την κόρη της Νικολέτα και το αν σκέφτεται να ακολούθησει την πορεία των γονιών της, η Ελένη Ράντου δήλωσε: “Όχι, όχι. Αυτό το λήξαμε νωρίς. Είναι τόσο κατασταλαγμένη και συγκροτημένη, που από νωρίς έδειξε, πως δεν θα ακολουθήσει τέτοιο δρόμο… Είναι καλλιτεχνικη φύση. Αλλά από μικρή έδειξε την κλίση της στα εικαστικά.”

Διάβασε περισσότερα στο “Donw Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More