Γ. Στάνκογλου: ”Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω ακόμα μία κόρη…”

Ο Γιάννης Στάνκογλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση ”το τρίτο στεφάνι”, δίπλα στην Νένα Μεντή και την Φιλαρέτη Κομνηνού, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Hello”, μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τον έγγαμο βίο και ανέφερε σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεργασία:

”Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε και μπορώ να πω ότι έχω μάθει πολλά και από τις δύο. Πραγματικά είναι φοβεροί άνθρωποι και κάθε μέρα που περνάει τις θαυμάζω όλο και πιο πολύ.”

Επόμενα επαγγελματικά βήματα
”Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για την ταινία ”Το τανγκό των Χριστουγέννων”, που θα βγει στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου. Μετά τις παραστάσεις στο ”Παλλάς” με το ”Τρίτο στεφάνι” θα ξεκινήσω πρόβες για ένα θεατρικό έργο που θα σκηνοθετήσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος και θα το ανεβάσουμε με τον Δημήτρη Αλεξανδρή στο θέατρο ”Ροές”. Πρόκειται για την παράσταση ”Μόνο βροχή”.”

Το μέλλον των ηθοποιών στην Ελλάδα δεδομένης της οικονομικής κατάστασης
”Οι ηθοποιοί έχουμε μπερδευτεί και έχουμε χάσει το δρόμο μας τα τελευταία χρόνια με την τηλεόραση που -καλώς ή κακώς- είναι το μέσο το οποίο μπορεί να μας προσφέρει περισσότερα χρήματα. Το πραγματικό ”σπίτι” όμως, του ηθοποιού, είναι το θέατρο και ο κινηματογράφος. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα δύο μέσα δεν θα σταματήσει ποτέ να τα ζητάει, να τα αγαπά και να τα στηρίζει ο κόσμος, γιατί τα έχει άρρηκτα συνδεδεμένα με την ψυχαγωγία του. Προσωπικά, ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έχουν μάθει να ζουν με τα λίγα, οπότε θα συνεχίσω με το ίδιο σκεπτικό, κάνοντας όσο καλύτερα μπορώ αυτό που ξέρω και αγαπώ.”

Όσα άλλαξαν με τον ερχομό της κόρης του
”Ουσιαστικά, η Φοίβη δεν έχει αλλάξει σε πολλά τη ζωή μου ή τον τρόπο σκέψης μου. Κυρίως έχουν αλλάξει κάποια καθημερινά πράγματα και οι χρόνοι μου. Επίσης, δεν παίρνω πολύ σοβαρά κάποια άλλα θέματα και με τη Φοίβη στη ζωή μου έμαθα να γελάω πιο συχνά.”

Θα ήθελε και άλλα παιδιά
”Ναι, μου αρέσει αυτή η ιδέα. Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω ακόμα μία κόρη, αλλά και γιος αν έρθει, δεν θα έχω εννοείται κανένα απολύτως πρόβλημα. Η υγεία είναι πάνω από όλα!”

Τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό
”Για μένα, τα ταξίδια είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος ζωής, εκτόνωσης και παιδείας. Θεωρώ ότι το να ταξιδέψεις σε μία δυτική πόλη δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, όσο το να γνωρίσεις και να έρθεις σε επαφή με μακρινούςκαι άγνωστους -για πολλούς- πολιτισμούς. Σε αυτά τα ταξίδια, έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και συνέλεξα ανεκτίμητες εμπειρίες.”

Η προσωπική του ζωή είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
”Δεν κάνω κάτι συνειδητά για να ”χτίσω” μία εικόνα. Έχω μιλήσει για τα προσωπικά μου αρκετές φορές. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και να μιλάω κυρίως, μέσα από τη δουλειά μου.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More