Έλλη Κοκκίνου: Τι λέει για τις εξελίξεις στο διαζύγιο της

Στη βραδιά του Fashion Night Out πέτυχε η κάμερα του Star την Έλλη Κοκκίνου όπου και απάντησε σε ερωτήσεις για το πως πέρασε στις φετινές της διακοπές, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την εξέλιξη στην έντονη διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Η ίδια αρκετά λακωνική αλλά άκρως περιεκτική προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις που αφορούσαν και το διαζύγιο αλλά και τον σύντροφο της Γιώργο Μπόγρη. Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα λυθούν οι διαφορές εξωδικαστικά δύο λέξεις της ήταν αρκετές για να απαντήσει ” όλα καλα”. Ενώ μετά από επανάληψη της ερώτησης κι αν είναι αυτό που επιθυμεί η ίδια να γίνει, έιπε: ” Όλα πάνε καλά. Δεν θέλω να συζητήσω για αυτό. Είναι πολύ προσωπικό”. Ενώ είπε ξεκάθαρα πως δεν διαβάζει ότι γράφεται για εκείνη σε blogs.

Όσον αφορά την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη αρκέστηκε να απαντήσει πως κι αυτό είναι προσωπικό επίσης και δεν συνηθίζει να απαντάει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις “Δεν έχω απαντήσει ποτέ για αυτό οπότε δεν θα το κάνω ούτε τώρα”.

Ενώ για τα επαγγελματικά της σχέδια είπε “Εχω ακόμη κάποιες συναυλίες στην Ελλάδα, ακολουθεί το Λονδίνο, ενώ στην συνέχεια θα κάνω μια πολύ μικρή περιοδεία στην Αμερική με Δέσποινα Βανδή και Κώστα Καραφώτη, ενώ συζητώ και την συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα”.

Read More

And More