Μ. Τσουρή: “Πριν αρχίσει η σχέση να παίρνει την κατηφόρα, προτιμώ να αποχωρήσω!”

Λίγο πριν την έκθεση ζωγραφική που θα κάνει στη Βάρκιζα την ερχόμενη Τετάρτη, η Μαρία Τσουρή, αφήνει για λίγο το πινέλο της και μιλά για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο, το πόλο και τη ζωγραφική.
“Ασχολούμαι από παιδί με τη ζωγραφική. Πάντα ζωγράφιζα, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνιαασχολούμαι περισσότερο με καμβά και χώματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στη Real Life, προσθέτοντας ότι αντλεί έμπνευση από διάφορες εικόνες.

Για την πρώτη της έκθεση ανέφερε: “Η πρώτη μου έκθεση θα γίνει στις 21 του μήνα στη Βάρκιζα. Δεν μπορώ να το πιστέψω! Μου αρέσει που θα είναι ένα πάρτυ, δεν θα προβάλω τους πίνακες. Θα βρεθούμε με αγαπημένους φίλους για να διασκεδάσουμε. Χαίρομαι γιατί θα γίνει μια ωραία προσπάθεια για τη Win Hellas, που είναι οργανισμός για τη βία απέναντι στις γυναίκες”.
Μιλώντας για τον σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η Μαρία αποκάλυψε ότι η συγκατοίκηση έχει βοηθήσει τη σχέση τους και πως της αρέσει να περνούν χρόνο μαζί . Ανέφερε μάλιστα, πως μετά τη συμμετοχή της στο “Dancing” μαθαίνει χορό και σε εκείνον. “Επειδή είναι τραυματίας, χορεύουμε συνέχεια στο σπίτι. Έχουμε κάνει λίστα με λάτιν και ευρωπαϊκούς χωρούς και του μαθαίνω να χορεύει”, είπε.

Ενώ, για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια σχέση είπε: “Εμείς τις κάνουμε δύσκολες. Δεν είναι οι σχέσεις δύσκολες. Φταίμε όλοι γιατί έχουμε γίνει απαιτητικοί και δεν δίνουμε ευκαιρίες” και πρόσθεσε: “Στις σχέσεις κάνω ανατροπές. Πριν ακόμη η σχέση αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα, προτιμώ να αποχωρήσω από το να πληγωθούμε και οι δυο”.

Read More

And More