Φ. Σκορδά: Η πρεμιέρα της εκπομπής, το botox και η Ελένη Μενεγάκη

Λίγο μετά το γύρισμα του νέου τρέιλερ για το “Πρωινό” του Mega, η Φαίη Σκορδά μίλησε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην εκπομπή, τις πλαστικές επεμβάσεις και την Ελένη Μενεγάκη.
“Ολοκληρώσαμε το τρέιλερ της εκπομπής, αλλά δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Έχει πλάκα είναι ωραίο. Δεν έχει κλείσει η ομάδα με τα πρόσωπα. Πριν το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις και προτάσεις. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν…”, είπε στην κάμερα του “Πολύ Μπλα μπλα” και πρόσθεσε για το αν θα είναι στην εκπομπή η Μαίρη Συνατσάκη και η Σάσα Σταμάτη. “Την Μαίρη την έχω γνωρίσει έχουμε βγει και είναι ένα γλυκό κορίτσι. Ξέρω ότι θα κάνει το “Master Chef”, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στην εκπομπή μαζί μας. Όσο για την Σάσα επιστρέφει στην ομάδα. Μας έλειψε.”
Για τις πλαστικές επεμβάσεις, ανέφερε ότι δεν έχει κάνει τίποτα στα χείλη της και δήλωσε: “Και να κάνει κάτι μια γυναίκα δεν είναι κακό. Εγώ θα ήθελα αργότερα να κάνω κάτι. Θα ήθελα να κάνω botox, αλλά δεν είναι κακό”.

Όσον αφορά την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε: “H Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνη. Η αλλαγή θα φέρει σίγουρα ανατροπές. Ένας άνθρωπος δεν αλλάζει, όμως, ανάλογα με τις ώρες. Κάποιος θα δει την Μενεγάκη όχι γιατί είναι μεσημέρι αλλά γιατί θέλει να την ακολουθήσει σε κάθε της βήμα” και πρόσθεσε για το θέμα με το επίδομα του τρίτεκνου: “Εγώ πιστεύω ότι ο νόμος πρέπει να είναι ίδιος για όλους και σε καλά και σε κακά θέματα. Το τι κάνει η Μενεγάκη και το αν παίρνει τα χρήματα για να τα δώσει σε κάποια οικογένεια που έχει ανάγκη είναι δικό της θέμα”
Για την νέα πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Χρήστο Φερεντίνο, την Σίσσυ Χρηστίδου και την Νάντια Μπουλέ, η Φαίη ανέφερε: “Εύχομαι καλή επιτυχία στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Είναι ωραίο και έχει την ίντρικα του. Ο Χρήστος έχει κάνει επιτυχίες. Η Σίσσυ είναι ανανεωμένη και η Μπουλέ δεν τα πήγε και άσχημα”.
Στην ερώτηση για το πως νιώθει που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα πάει τελικά στο Mega και θα μείνει στον Ant1, δήλωσε: “Την Αργυρώ την αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες μαγείρισσες. Έχουμε φάει μαζί και έχουμε κάνει και διακοπές, οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα”.
Ακόμη, για την επόμενη χρονιά ανέφερε: “Θεωρώ ότι εάν δουλέψουμε πολύ και δεν επαναπαυθούμε και έχουμε καλό κλίμα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα” και συμπλήρωσε: “Διαβάζω και ακούω τις κριτικες και είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Μόνο η κριτική της μαμάς μου είναι αυτή που μπορεί να με κάνει να κλάψω. Κι αυτό γιατί αν οι δικοί μου άνθρωποι μου ασκήσουν κριτική το κάνουν για καλό μου και γιατί με αγαπούν”.
Τέλος, για τα σχόλια που ακούστηκαν για το χρυσό μαγιώ που είχε φορέσει στις διακοπές της, η Φαίη δήλωσε με μια δόση χιούμορ: “Είμαι ένας απλώς άνθρωπος που μου την “βάρεσε” πήρα ένα χρυσό μαγιώ το έριξα στη βαλίτσα και το έβαλα στις διακοπές. Αν ήξερα ότι θα γινόταν όλος αυτός ο ντόρος θα το έκαιγα το μαγιώ”.

Read More

And More