Το δράμα του ηθοποιού Νίκου Παπαναστασίου

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Νίκος παπαναστασίου που έχασε ξαφνικά την 23χρονη κόρη του Ευαγγελία. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την σώσουν.
Όπως διαβάζουμε σήμερα στην “Espresso”, το άτυχο κορίτσι έπασχε από βουλιμία και τον τελευταίο καιρό ένιωθε αδυναμία και έντονες ζαλάδες και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν για αρκετή ώρα μόνη της στο δωμάτιό της, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Η μητέρα της και ο αδλεφός της έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν πως η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της και είχε πέσει στο πάτωμα, χτυπώντας το κεφάλι της στην άκρη του κρεβατιού.
Άμέσως την μετέφεραν αιμόφυρτη στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου μετά από τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. “Τι να πω γι’ αυτό το πλάσμα που έχασα. Ζω μια τραγωδία, αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει. Δεν με ενδιαφέρει πια τίποτα… Όλοι με συμβουλεύουν να κάνω κουράγιο μόνο για τον γιο μου…”, είπε ο γνωστός ηθοποιός στην “Espresso”.
Η κηδεία της κοπέλας έγινε στο νεκροταφείο στο Πανόραμα Βούλας μόνο με δικούς τους ανθρώπους. Από εμάς τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του γνωστού ηθοποιού.

Read More

And More