N. Ράλλη: Μίλησε για τη συνάντησή της με τη Χ. Λαμπίρη!

Η Νικολέττα Ράλλη, είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα της εκπομπής της Made in Star, που ξεκινάει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 13:45 .

Σήμερα μίλησε στην Πρωινή Μελέτη: “Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γι’αυτό να είστε σίγουροι. Κατ’αρχήν αυτά που σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε αρέσουν πρώτα σε μας. Συνεπώς πιστεύουμε ότι θα αρέσουν και στο κοινό, για το οποίο στόχος μας είναι να παραμείνει στην συχνότητα του Star και να μην αλλάξει κανάλι

Η νέα οικοδέσποινα του μεσημεριανού του Star είπε πως εκεί που έκανε διακοπές, δέχθηκε τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του καναλιού για ένα ραντεβού. “Είχα προαίσθημα ότι κάτι καλό θα μου συμβεί. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που αυτήν την περίοδο δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο την δουλειά μου. Δεν με απασχολεί τίποτε άλλο. Είμαι ερωτευμένη και έχω κάνει focus στην δουλειά!”, πρόσθεσε.

Η Νικολέττα μίλησε και για την συνάντησή της με την προκάτοχό της Χριστίνα Λαμπίρη, από την οποία όπως είπε εντυπωσιάστηκε και μόνο από την εμφάνισή της. “Την είδα τις πρώτες ημέρες που ήλθα στο κανάλι. Δεν την είχα ξαναδεί από κοντά και εντυπωσιάστηκα από το πόσο όμορφη είναι. Πέρα όμως από αυτό, εγώ δεν χρειάστηκε να της πώ τίποτα. Με κάλυψε απόλυτα την στιγμή που μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο,τι χρειαστείς, θα είμαι εδώ, μου είπε στο τέλος η Χριστίνα”.

Στο τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε την συμβουλή που της έχει δώσει η οικογένειά της και ειδικότερα η μητέρα της: “Γενικά, η οικογένειά μου δεν θα με ευλογήσει και θα μου πει μόνο πόσο τέλεια ήμουνα και τέτοια πράγματα. Αλλά ειδικότερα η μητέρα μου μου έχει πει να κάνω αυτό που πιστεύω καλύτερο και αυτό σίγουρα δεν θα μου βγει σε κακό”.

Read More

And More