A. Βίσση: Πρωταγωνιστεί σε… έκθεση ζωγραφικής και δίνει συναυλίες για καλό σκοπό!

Η απόλυτη Ελληνίδα star, Άννα Βίσση εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Κύπρο και ο λόγος είναι οι προγραμματισμένες της συναυλίες σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο. Στις unplugged συναυλίες λοιπόν, που πραγματοποιεί, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται και την αποθεώνει. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι, οι μικροί και μεγάλοι της θαυμαστές, που την υποδέχτηκαν θερμά, μόλις κατέφθασε στο αεροδρόμιο!

Ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από δικές τις και μη δισκογραφικές δουλειές, όπως τις ”Μεθυσμένη Πολιτεία”, ”Όσο έχω φωνή”, ”Μην τον ρωτάς τον ουρανό”, ”Παραλύω”, ”Δώδεκα”, ”Τα μαθητικά τα χρόνια”, ”Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”, ”Αγάπη είναι”, ”Ερωτευμενάκι”, ”Ολα τα λεφτά”, ”Κακά παιδιά”, ”Μεθυσμένη μου καρδιά”, ”Για ένα όνειρο ζούμε ”, χαρίζει μοναδικές στιγμές στο κοινό της, που δεν σταματά να σιγοτραγουδά μαζί της και να ξεσπά σε χειροκροτήματα, σε κάθε της ερμηνεία.

H ίδια μάλιστα, πριν από αρκετές ώρες έγραψε χαρακτηριστικά στο twiter της:

Δυστυχώς όμως, ενώ έμενε να πραγματοποιηθούν δύο ακόμα συναυλίες αυτές τις ημέρες, αναβάλλονται για μικρό χρονικό διάστημα και μεταφέρονται για την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Όπως διαβάσαμε στο twitter της Άννας, ο λόγος της προσωρινής αναβολής τους είναι η λαρυγγίτιδα…

H γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά τη δεύτερη συναυλία που έδωσε ένιωσε τη φωνή της να χάνεται και δεν μπορούσε να μιλήσει. Γι αυτό το λόγο έσπευσε αμέσως να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της συνέστησαν αφωνία και ξεκούραση.

Επιπλέον, η Άννα Βίσση, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα ξεκινήσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις της στο Rex, ενώ θα φροντίσει να προωθήσει και το reality της, που θα μπορούμε να παρακολουθούμε από τη συχνότητα του Alpha, από τις 12 Οκτωβρίου.

Οι προαναφερόμενες συναυλίες της όμως, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που βρέθηκε στην Κύπρο! Τη Δευτέρα, όπως διαβάσαμε στο sigmalive.com και το anna vissi news, η Άννα ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με το ίδρυμα ”ΜΑΖΙ” και πρόκειται σύντομα να ενώσει τη φωνή της με το κοινωφελές Ίδρυμα των ιδρυτών των φούρνων Ζορμπάς, με στόχο την αντιμετώπιση της ανορεξίας.

Μάλιστα, πρότεινε στους υπευθύνους του ιδρύματος, να οργανώνουν γκρουπ συζήτησης με τα άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές και να έρχεται η ίδια μία φορά το μήνα στην Κύπρο, για να συμμετέχει σε αυτές, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ”η ανορεξία δεν είναι απλά θέμα διατροφής, αλλά και ψυχολογίας, αφού στην ουσία πρόκειται για σοβαρό εθισμό και οι πάσχοντες χρειάζονται πρώτα να πολεμήσουν με αυτά που έχουν στο μυαλό τους και τους προκαλούν την ανασφάλεια.”.

Ένας ακόμη λόγος της επίσκεψης της Άννας Βίσση στην γενέτειρά της, είναι και μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής, αφιερωμένη στην ίδια, η οποία πραγματοποιείται στη Λάρνακα, στην Gallery Topaz. Η έκθεση αυτή, άνοιξε τις πόρτες της τη Δευτέρα και θα κρατήσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η 27χρονη ζωγράφος των συγκεκριμένων δημιουργιών, Xαρά Μόσχου, εκθέτει εκεί 38 πορτραίτα -είναι κυρίως διάσημα πρόσωπα, ζωγραφισμένα με μολύβια και χρωματιστές ξυλομπογιές- 18 από τα οποία απεικονίζουν την Άννα.

Δες μερικά από τα πορτραίτα αυτά:

Δες βίντεο:

Read More

And More