Μ. Μπεκατώρου: “Νομίζω ότι θα είμαι μια μαμά που θα αγχώνεται!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της, λίγο πριν την πρεμιέρα του “Junior Master Chef”. Η παρουσιάστρια του παιδικού ριάλιτι μαγειρικής που βρίσκεται εδώ και δυο δεκαετίες στην τηλεόραση αποκάλυψε πως θα ηθελε να κάνει παιδί με τον σύντροφό της και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.
Μιλώντας αρχικά για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και τη μετατόπισή της στη μεσημεριανή ζώνη, η Μαρία Μπεκατώρου είπε σε συνέντυεξή της στο “ΟΚ!”: “Αν με ρωτήσεις ποιοι είναι σταρ σήμερα στην Ελλάδα, θα σου πω χωρίς να το σκεφτώ “η Ελένη και ο Σάκης”. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πολύ, είναι συνεχώς στα εξώφυλλα και το κοινό θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή τους. Έχεις δίκιο, είναι πολύ αστείο που έπειτα από τόσα χρόνια, μετακομίσαμε ταυτόχρονα με την Ελένη στη μεσημεριανή ζώνη. Για την ακρίβεια, ο κύριος Καρατζαφέρης μού το είχε ανακοινώσει από τον Ιούλιο”.
Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε: “Στη δική μου περίπτωση τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω πόσος κόσμος με βλέπει, αλλά θεωρώ ότι αν θέλουν να σε δουν, θα σε ψάξουν όποια ώρα και αν πας. Πρέπει επίσης να σου πω πως όλα αυτά τα χρόνια, επειδή η εκπομπή μου τέλειωνε στις δώδεκα, παρακολουθούσα αμέσως μετά την Ελένη”.

Για τη διασημότητα που έχει πάρει, ανέφερε: “Όταν γίνεσαι γνωστός σε προσεγγίζουν πολλά άτομα. Στο χέρι σου είναι να καταλάβεις ποιοι από αυτούς σε εκτιμούν πραγματικά και αργότερα μπορούν να σε αγαπήσουν ως φίλοι”.
Για το “Junior Master Chef” δήλωσε: “Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και ελπίζω κάποια μέρα να συνεργαστούμε ξανά. Τα παιδάκια, όμως, ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση”.
Στην ερώτηση αν θέλει να αποκτήσει παιδιά και πως θα συμπεριφερόταν ως μαμά, η Μαρία απάντησε: “Νομίζω ότι θα είμαι μια μαμά που θα αγχώνεται, μπορεί και να κακομάθω λίγο το παιδί μου, γιατί είναι πιο επικίνδυνο όταν γίνεσαι μαμά σε μεγάλη ηλικία. Εκεί πιστεύω ότι ο Αντώνης μου θα φέρνει την ισορροπία, θα είναι πιο ψύχραιμος. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην οικογένεια και την τηλεόραση; Δεν θέλει καν ρώτημα, πιστεύω. Νομίζω, όμως, ότι μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο. Έπειτα από αυτό που συνέβη με μένα, είμαι πλέον σίγουρη πως όλα στη ζωή συμβαίνουν όταν πρέπει. Στη ζωή μου δεν κυνήγησα τη δημοσιότητα, δεν επιδίωξα την επιτυχία, δεν έψαξα τον άντρα που θα παντρευτώ, όλα έγιναν τυχαία και όμορφα, χωρίς να το περιμένω… Αποφάσισα να παντρευτώ, γιατί ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου”
Διάβασε περισσότερα στο “OK!” που κυκλοφορεί.

Read More

And More