Μ. Σταματέρη: Όταν έμαθα ότι με απάτησαν, διαλύθηκα. Μάτωσε η ψυχή μου!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μαρία Σταματέρη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΟΚ!”, μίλησε για τη συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας ότι στα πρώτα πέντε λεπτά της συζήτησής τους έδωσαν τα χέρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σταμάτη Μαλέλη, την απιστία και τα προσωπικά της δρώμενα, ενώ δήλωσε σχετικά με το αν αισθάνθηκε σαν ”από δήμαρχος, κλητήρας”, αφού πέρσι ήταν κεντρική παρουσιάστρια και φέτος είναι μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας:

”Δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ. Καταρχήν είμαι δημοσιογράφος. Δεν δήλωσα ποτέ ότι ήμουν παρουσιάστρια. Ο δημοσιογράφος θέλει να δουλεύει, να κάνει καλά αυτό που του αναθέτουν και να το υποστηρίζει χωρίς να χάνει την αξιοπρέπειά του. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και λέω ”Δόξα τω Θεώ” που είμαι από τις παρουσιάστριες που έχουν τηλεοπτική στέγη και συμμετέχω σε μια εκπομπή, της οποίας το κόνσεπτ βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον.”

Επιπλέον, παραδέχεται ότι με τον Σταμάτη Μαλέλη δεν έχει σταματήσει ποτέ να βρίσκεται και δηλώνει σχετικά με το αν θα τολμούσε να πει την ηλικία της σε κάποια συνέντευξη: ”Nαι, γιατί όχι; Δεν το έπαιξα ποτέ πιτσιρίκα. Έχω μια γεμάτη ζωή και δεν έχω κανένα άγχος να αποδείξω ότι είμαι πιο νέα ή πιο ωραία από μια γυναίκα της ηλικίας μου. Είμαι μεγάλη για να κρύβω τις αλήθειες μου.”

Για την απιστία
”Όταν έμαθα ότι με απάτησαν, διαλύθηκα. Μάτωσε η ψυχή μου. Δεν μου έχει τύχει πολλές φορές, αλλά όταν σου συμβεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να φύγεις. Δεν αφήνω κανένα περιθώριο… Φυσικά και έχω απατήσει. Όταν μια σχέση είναι στην εκπνοή της και αισθάνεσαι ότι δεν σε ενδιαφέρει και πολύ, είναι πολύ πιθανό να σου συμβεί.”

Τα προσωπικά της…
”Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου. Είμαι ισορροπημένη. Ξέρω τι θέλω από εμένα και από τους άλλους και αν με ρωτούσες τι θα ήθελα να αλλάξω στη ζωή μου, θα σου απαντούσα ”τίποτα”.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More