D. Beckham: “Στην αρχή η Victoria δυσκολευόταν μέχρι και να ταΐσει την Harper!”

Για το πρόβλημα που είχε η Victoria Beckham με τη μέση της, την περίοδο που γέννησε την κορούλα τους μίλησε ο David Beckham. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ανοιχτό το πρόβλημα υγεία που είχε η αγαπημένη του.
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα η Victoria κατά τη διάρκεια της γέννας έπαθε δισκοκοίλη με αποτέλεσμα να υποφέρει από έντονους πόνους στη μέση, να δυσκολεύεται στο περπάτημα και να απαγορεύεται, φυσικά, να σηκώσει οποιοδήποτε βάρος. Ακόμη κι αυτό της μικρής Harper Seven που κάθε φορά που θέλει να την δει την κρατάει ο μπαμπάς της David Beckham.
“Ήταν πολύ δύσκολο και δυσάρεστο όλο αυτό για εκείνη, επειδή δυσκολευόταν να ταΐσει και να πάρει στην αγκαλιά της την Harper”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο David στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο πάρτυ για την ποώθηση του νέου του αρώματος.
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε και για τις όμορφες στιγμές που περνούν στο σπίτι με την μικρή τους πριγκίπισσα. “Έχουμε τρία καταπληκτικά αγόρια που είναι γεμάτα ενέργεια, αλλά η μικρή είναι τόσο ήρεμη και τόσο γλυκειά”, πρόσθεσε.

Read More

And More