Ε. Παπαρίζου: ”Δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι. Είναι οριστικό!”

H Έλενα Παπαρίζου, όπως διαβάσαμε στην Real Life, έγραψε την τελευταία λέξη στο κεφάλαιο της σχέσης της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Ο χωρισμός τους, που ήρθε ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια δεσμού, ήταν επίπονος, αλλά φαίνεται πως οι άσχημες στιγμές του ανήκουν στο παρελθόν.

Πρόσφατα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν οι δυο τους για καιρό, προκειμένου να πάρει τα πράγματά της. Μέσα σε λίγες ώρες, με τη βοήθεια μεταφορικής εταιρείας, όλα τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί από την κατοικία όπου το ζευγάρι στέγαζε τον έρωτά του, ενώ και οι δυο τους έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να μην συναντηθούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ύστερα από τους 5 μήνες κατά τους οποίους η Έλενα βρισκόταν στην Σουηδία, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγα λεπτά σε καλή της φίλη και γειτόνισσα. ”Δεν θα ξαναγυρίσω, είναι οριστικό”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα στη φίλη της.

Πάντως, δεν έχει σκοπό ούτε και στη Σουηδία να επιστρέψει μόνιμα. Όπως είχε δηλώσει πριν από έναν περίπου μήνα σε σουηδικό περιοδικό: ”Δεν ήρθα μόνιμα στη Σουηδία. Είμαι σε διακοπές για την ώρα. Θα αποφασίσω αργότερα αν θέλω να επιστρέψω ή όχι. Αλλά δεν έχω καταγραφεί εθνικά στη Σουηδία και δεν θα μείνω μόνιμα εδώ πολύ καιρό… Πάντα νιώθω πως οι Σουηδοί με αγαπάνε. Στην πραγματικότητα το ένιωσα αυτό αφότου ήρθα εδώ. Νιώθω ότι με αγκαλιάζουν και είναι πολύ απολαυστικό.”

Read More

And More