Χ. Χολίδης στο ”Mίλα”: “Aν έμενε έγκυος το κορίτσι μου θα πάθαινα εγκεφαλικό”!

Ο Χρήστος Χολίδης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για τα επαγγελματικά και προσωπικά του δρώμενα, ενώ είπε χαρακτηριστικά σχετικά με το καλοκαιράκι που αφήσαμε πίσω μας: ”Το καλοκαίρι συνδύασα κάποιες εμφανίσεις στην επαρχία μαζί με λίγες ημέρες ξεκούρασης, ήμουν και στο Romeo. Τώρα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, στο ”Theama Live”.”.

Έχει δηλώσει ότι είναι άντρας παραδοσιακός.
”Μ’ αρέσει πάντα να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση, μ’ αρέσει να φλερτάρω εγώ και να μην γίνεται το ανάποδο. Θέλω να προσπαθώ για να κατακτήσω μια γυναίκα, έτσι ήθελα να γίνεται από όταν ήμουν μικρός. Τώρα από ό,τι βλέπω αλλάζουν λίγο τα πράγματα, εγώ προσπαθώ να παραμένω στα παλιά, έτσι όπως ήταν τότε… Είναι αλλιώς να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις κάτι… Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός.”

Επιπλέον, ο Χρήστος τόνισε πως, όποιος άντρας δηλώσει ότι δεν έχει φάει άρνηση λέει ψέματα και σχετικά με το τι μπορεί να εμπνεύσει ένας άντρας μια γυναίκα και κατά πόσο εύκολο είναι στις μέρες να σε εμπιστευτεί ο άλλος, ανέφερε: ”Έχει σημασία τι χαρακτήρας είσαι, τι τους μεταδίδεις… Αν κάνεις κάτι για να μπορούν να σε εμπιστευτούν, αν κρατάς σοβαρότητα σ’ αυτό που έχεις…”.

Για τη ζήλεια
”Ζηλεύω μέσα σε λογικά πλαίσια. Δεν ψάχνω κινητά, δεν είμαι της βίας και της φωνής… Μου έχουν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, αλλά όχι να μου ψάξουν κινητό και τέτοια. Μόλις γίνει αυτό, η πόρτα ανοίγει και.. φεύγουν.”

Σε περίπτωση που το κορίτσι του έμενε έγκυος…
”Εγκεφαλικό! Είναι να μην σου τύχει… Εγώ θα πάθαινα εγκεφαλικό! Εμένα μ’ αρέσει τα πράγματα να γίνονται με μια σειρά. Η σειρά είναι ερωτεύεσαι, παντρεύεσαι, κάνεις οικογένεια. Αν ξεκινήσεις από το τέλος και φτάσεις στην αρχή… Άμα έρθει, θυμάσαι τον Forest Gump, που αρχίζει και τρέχει; (γέλια)”

Read More

And More