Ο Α. Φουστάνος μίλησε για τις τραγικές στιγμές που έζησε εξαιτίας των ληστών!

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Ανδρέας Φουστάνος όταν τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας με την απειλή των όπλων. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, αν και δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ. Σύμφωνα με την “Πρωινή Μελέτη”, οι άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού από μια ανασφάλιστη πόρτα και με την απειλή όπλων του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ξύπνησε και πάγωσε βλέποντας τους τρεις άνδρες να τον απειλούν με μαχαίρια και όπλα. Οι δράστες ήταν … καλά οργανωμένοι. Είχαν μαζί τους ως και πλαστικούς σφιγκτήρες τους οποίους χρησιμοποίησαν ως χειροπέδες για να δέσουν τα χέρια του χειρουργού. Τον ανάγκασαν να τους δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι. Ο Ανδρέας Φουστάνος υποχρεώθηκε να τους παραδώσει 100.000 ευρώ, ενώ οι δράστες ανακάλυψαν κάποια ρολόγια μεγάλης αξίας τα οποία άρπαξαν. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο κ. Φουστάνος, παρά το σοκ που υπέστη έδωσε την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Όλη την ημέρα ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει δημοσιογράφος με τον γνωστό χειρουργό, μιας και το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο. To TLIFE επικοινώνησε μαζί του και στο κινητό του απάντησε συνεργάτης του, που μας είχε ενημερώσει πως ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, αν και αναστατώθηκε από το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Σε επικονωνία που είχε αργότερα με το δελτίο του Star, ο Αντρέας Φουστάνος δήλωσε:

”Καταρχήν να σας πω ότι δεν κοιμόμουν όταν μπήκαν μέσα. Ήμουν ξύπνιος κι έπινα καφέ στην κουζίνα. Αυτή έχει ένα μικρό κήπο και είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή. Εκείνοι βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και μπήκαν. Τρεις άντρες ήταν και κρατούσαν όπλα και μαχαίρια. Με έδεσαν και με απειλούσαν για να τους πω πού έχω πράγματα και χρήματα για να τα πάρουν. Έψαχναν να βρουν χρηματοκιβώτιο… Άρχισαν να με ζορίζουν πολύ τότε κι έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους καλμάρω. Ότα έχεις ένα μαχαίρι στον κρόταφο κι ένα πιστόλι στην πλάτη, δεν είναι και εύκολο… Αφού πήραν αυτά που ήθελαν με έδεσαν σε μια πολυθρόνα και έφυγαν. Μου είπαν να καθίσω μια ώρα δεμένος πριν κάνω οτιδήποτε. Εγώ ένιωσα πιο νωρίς ότι είχαν φύγει και σύρθηκα με την πολυθρόνα μέχρι ένα σημείο που είχα μια εργαλειοθήκη. Ήταν προσβάσιμη κι έκοψα με ένα αντικείμενο τα πλαστικά με τα οποία είχαν δέσει τα χέρια μου… Ήταν δύσκολη η μετακίνηση!…”

Read More

And More