Κ. Παπουτσάκη: Δεν υπάρχει ντροπή στο να πηγαίνεις σε ψυχολόγο!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που από χθες μπορούμε να απολαμβάνουμε στο θεατρικό έργο ”Δούλες”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, δήλωσε ότι αισθάνεται εξαιρετικά τυχερή, που αυτό το διάστημα έχει παραπάνω από μία δουλειές και είπε χαρακτηριστικά:

”Τα πράγματα είναι φοβερά δύσκολα αφού πολλά θέατρα δεν θα λειτουργήσουν καν φέτος λόγω της κατάστασης που υπάρχει με την οικονομική κρίση, ενώ τα σίριαλ στην τηλεόραση που απορροφούσαν μεγάλο μέρος ηθοποιών θα είναι και πάλι ελάχιστα… Αν με ρωτούσες προσωπικά, αν με δυσκολεύει το ότι παίρνω πια λιγότερα χρήματα από ό,τι παλαιότερα, θα σου έλεγα πως αντισταθμίζεται απ’ το ότι νιώθω πως είμαι πολύ κοντά στην ουσία των πραγμάτων και έχω τη δυνατότητα μέσα από τις τελευταίες μου συνεργασίες, μιας μεγαλύτερης και πιο βαθιάς εσωτερικότητας.”

Η συμμετοχή της στη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη επικρίθηκε και γράφτηκε ότι η ίδια είναι ”τηλεοπτική αστέρας”.
”Ό,τι είχα να πω σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα το έχω ήδη πει, δεν θα ήθελα να προσθέσω οτιδήποτε άλλο.”

Η πρόταση να συμμετάσχει στο Justh the two of us και η άρνησή της…
”Προτιμώ να διαγωνίζομαι μέσα από τη δουλειά μου. Εξάλλου με ένα τόσο δύσκολο έργο του κλασικού ρεπερτορίου, όπως είναι οι ”Δούλες” του Genet, δεν θα είχα και το χρόνο για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ αξιοπρεπές show, στο οποίο ούτως ή άλλως συμμετείχα πέρσι ως guest.”

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις επισκέψεις της σε ψυχολόγο
”Δεν υπάρχει ντροπή στο να πηγαίνεις σε ψυχολόγο! Αλίμονο! Ωστόσο, δεν συνεχίζω να το κάνω, όπως ίσως θα με συμβούλευε ένας ειδικός. Είναι κάτι που εκκρεμεί και που κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να το ξαναδώ. Γενικότερα, όλοι πιστεύω ότι πρέπει να δουλεύουμε με τον εαυτό μας. Όποιος λέει ότι είναι μια χαρά, σίγουρα θα ανακαλύψει, αν το ψάξει, ότι υπάρχουν ”θέματα” τα οποία μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να βελτιώσει και να γίνει καλύτερος. Κανένας δεν είναι αψεγάδιαστος.”

Στην προσωπική της ζωή
”Είμαι μια χαρά! Ο Ορέστης είναι ο εαυτός του, είναι αυθεντικός και τον εκτιμώ γι αυτό.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More