Σ. Ρουβάς: Τα ρούχα μου τα φτιάχνω εγώ! Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο

To πιο…δυνατό χαρτί είχε χθες στην πρεμιέρα της εκπομπής της στο Alter, η Δούκισσα Νομικού! Τον Σάκη Ρουβά! Ο Σάκης μίλησε για όλα χωρίς φόβο και πάθος.

Για τον ερχομό του γιού του είπε ότι πάντα του άρεσαν τα παιδιά αλλά ” αυτό ωριμάζει με τον χρόνο, πότε δεν είσαι έτοιμος, το διαπιστώνεις εκ των υστέρων». Εκμυστηρεύτηκε ότι δεν πάει ο ίδιος την κόρη του Αναστασία στο σχολείο αλλά ωστόσο την ετοιμάζει για να πάει!

Η συζήτηση ήταν λογικό να πάει και στην οικονομική κρίση. “Δεν γίνεται να μην με επηρεάσει. Αισθάνομαι τον κόσμο γύρω μου ότι δεν είναι καλά, δεν είναι ευχαριστημένος, περνάει δύσκολες στιγμές, πρέπει να αντισταθούμε, να ανεβάσουμε την ενέργειά μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο” είπε ο διάσημος τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής.

Όσο για τα ρούχα που έχουν την υπογραφή του, ο Σάκης ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας ότι αυτός αποφασίζει τα πάντα για τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή του. “Τα ρούχα τα φτιάχνω εγώ. Πολλοί με έχουν ρωτήσει, δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, τα φτιάχνω εγώ. Τα σχέδια, τα χρώματα, τι θα μπει στην κολεξιόν, είναι δική μου απόφαση”

Read More

And More