T. Aγοράκη: Τα κοινά της στοιχεία με την C.Bradshaw και ο έρωτας!

H Τζούλη Αγοράκη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Espresso” μίλησε για όλα με ειλικρίνεια και χωρίς να φοβάται μην πει κάτι και παρεξηγηθεί!

Μίλησε για την ομοιότητά της με την Carrie Bradshaw, για το πόσο ερωτευμένη είναι χρόνια τώρα, για τις συζητήσεις που κάνει με τις φίλες της και καταλήγουν πάντα στον έρωτα, για το πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό της, αλλά και γιατί βγάζει την εικόνα μιας απελευθερωμένης γυναίκας…

Αρχικά για την Τατιάνα Στεφανίδου που στο blog της, την αποκάλεσε Carrie Bradshaw, αλλά και που όλοι της λένε ότι μοιάζει μαζί της, είπε: “Η Τατιάνα ξέρει σίγουρα να διαλέγει προσεκτικά τους συνεργάτες της. Δεν ξέρω αν μοιάζω με την Κάρι. Είναι κάτι πάντως που το ακούω συχνά. Μου λένε «ξέρεις με ποια μοιάζεις;» κι αμέσως μετά ξέρω τι θα ακούσω. Εγώ δεν βλέπω την ομοιότητα. Ισως τη θυμίζω γιατί είμαι κι εγώ μικροκαμωμένη και έχω πολύ μεγάλη αγάπη στη μόδα και στα παπούτσια. Φοράω σχεδόν όλη την ημέρα ψηλοτάκουνες γόβες, αγαπάμε και οι δυο μας τους σχεδιαστές, είμαστε και οι δύο συγγραφείς και ο τομέας μας είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Επίσης, και οι δυο έχουμε στη ζωή μας έναν καταπληκτικό «Mr. Big». Αν λοιπόν σταθούμε σε αυτές τις ομοιότητες, ε, ναι, πράγματι μοιάζουμε. Θέλω να πιστεύω ότι έχω λίγο καλύτερη μύτη από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.”

Η Τζούλη δήλωσε ότι είναι πολύ ερωτευμένη: “Ναι, είμαι χρόνια τώρα και είμαι πολύ καλά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Ο έρωτας είναι αγώνισμα ψυχής κι εγώ δεν σταματάω ποτέ την προπόνηση. Ο έρωτας θέλει πολλή δουλειά. Ο Γκαίτε έλεγε ότι οι σχέσεις καλλιεργούνται και είχε μόνο δίκιο.”

Στη συνέχεια μίλησε για τι συζητήσεις που κάνει με τις φίλες και όλες καταλήγουν στον έρωτα: “Οι σχέσεις είναι μπροστά και πίσω από κάθε συζήτησή μας. Ο,τι και να πούμε, μετά το γυρνάμε πάντα στον έρωτα. Η φίλη μου, η Μελίτα Κάραλη, μου λέει και γελάει: «Μα, πώς τα καταφέρνεις πάντα και εκεί που μιλάμε σοβαρά πάλι το γυρνάς στον έρωτα;». Ειδικότης μου, απαντάω και γελώ.”

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό της: “Πολλά πράγματα μαζί μέσα σε μια μικρή συσκευασία (γέλια)” και στη συνέχεια για την εικόνα της απελευθερωμένης γυναίκας που βγάζει προς τα έξω είπε: “Δεν ξέρω τι σημαίνει απόλυτα απελευθερωμένη και ανεξάρτητη γυναίκα. Ο ποιητής έλεγε: «Μέσα στη σκλαβιά τη θέλω εγώ τη λευτεριά μου». Μου αρέσει η συντροφικότητα. Μπορεί να νιώθεις απόλυτη ελευθερία μέσα σε μια αρμονική σχέση.”

Read More

And More