H πρεμιέρα του “Πρωινό mou” και το “ευχαριστώ” της Φαίης στον Γιώργο!

Με πολύ κέφι και θετική ενέργεια ξεκίνησε το “Πρωινό mou” στο Mega. O Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκοδά είπαν σήμερα την πρώτη “καλημέρα’ της σεζόν και ξεκίνησαν την εκπομπή.
Με casual εμφάνιση, το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο εμφανίστηκε αγκαλιά στο πλατώ της εκπομπής και άρχισε να “μοιράζει” καλημέρες. Μιλώντας, μάλιστα, για τη φετινή σεζόν, ο Γιώργος ανέφερε το εξής: “Υπάρχει κρίση φτώχια και εξαθλίωση, αλλά θα κάνουμε από εδώ που είμαστε το καλύτερο για να σας κρατήσουμε ευχάριστη συντροφιά”.

Με τη σειρά της όμως, η Φαίη έκανε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής στον σύζυγό και συνεργάτη της. Η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα για τη βοήθεια που της πρόσφερε την περσινή χρονιά και την καλή συνεργασία που είχαν. “Θέλω να πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Θέλω να σε ευχαριστήσω Γιώργο γιατί είσαι πραγματικά πολύ καλός συνεργάτης και ανεξάρτητα από τη δική μας σχέση, είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη ξαφνιάζοντας τον Γιώργο.
Εκείνος, πάντως, για να την “πειράξει” της είπε: “Πες μου τώρα αν όσα έλεγες στο τρέιλερ τα εννοείς;” και η Φαίη του απάντησε: “Μια καλή κουβέντα πήγα να πω!”.

Δες το video του zappit:

Read More

And More