Carla Bruni: Γλυκιά αναμονή για την γέννηση του μωρού!

Σε γλυκιά αναμονή για τη γέννηση του μωρού τους είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy και η Carla Bruni. Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του.
Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από την κλινική “Muette” στο Παρίσι, όπου θα γεννήσει η πρώτη κυρία της Γαλλίας. Οι άντες της αστυνομίας έχουν καλύψει τους δρόμους σε απόσταση ως και διακόσια μέτρα από το μαιευτήριο, και δεν επιτρέπουν σε φωτογράφους και cameramen να πλησιαάσουν για να πάρουν πλάνα από το προεδρικό ζευγάρι.
Το θέμα με την γέννηση του μωρού του Sarkozy έχει γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων και στο twitter και το facebook τα μηνύματα που αφορούν αυτήν την είδηση είναι πάρα πολλά, ενώ δεν είναι και λίγες οι ειδήσεις που ήθελαν την Carla να έχει γεννήσει την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει.
Το ζευγάρι πάντως, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2008, περιμένει να γεννηθεί το μωράκι του. Η Bruni έχει προτιμήσει να μην μιλάει για την εγκυμοσύνη της, καθώς όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της, είναι “προληπτική” και θεωρεί ότι το θέμα αυτό “δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους”.

Read More

And More