Σ. Χρηστίδου: Γιατί αποφάσισε να μην κάνει δεύτερο παιδί!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τα σχόλια που ακούστηκαν ότι θέλει να έχει τον πρώτο ρόλο στην εκπομπή του Ant1, για τον περισσότερο χρόνο που θα έχει τώρα με τον γιο της, για την άρνησή της πρώτη φορά να κάνει δεύτερο παιδί, αλλά και πως αντιμετωπίζει την δημοσιότητα!
Όσον αφορά τα σχόλια που ακούστηκαν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή, η ίδια είπε: “Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η ηγεσία καμίας εκπομπής. Νομίζω ότι οι επιλογές μου και η πορεία μου το αποδεικνύουν. Οι επιλογές μου πάντα βασίζονται στο ποιοι θα είναι οι συνεργάτες μου και ποια θα είναι η μορφή της εκπομπής και όχι στον ρόλο που θα έχω. Άλλωστε όταν σε ένα καναπέ υπάρχει μια παρέα, λίγη σημασία έχει ποιος έχει τον τίτλο. Το σημαντικό είναι να είναι μια παρέα δεμένη, να περνάει καλά και να κάνει και τον κόσμο να περνάει καλά. Η χημεία είναι το απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία μιας εκπομπής.”
Η Σίσσυ δήλωσε ότι φέτος θα έχει πιο πολύ χρόνο για τον γιο της: “Τα Σαββατοκύριακα αναγκαζόμουν να παίρνω μαζί μου τον Φίλιππο στο πλατό, γιατί ο Θοδωρής εργαζόταν το βράδυ και έπρεπε να κοιμηθεί το πρωί. Τώρα το παιδί μου, τις ώρες που θα λείπω εγώ στην εκπομπή, θα είναι στο σχολείο. Όλος ο χρόνος θα είναι δικός μας!”

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει δεύτερο παιδί, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος: “Και ένα και δύο και τρία παιδιά θα ήθελα. Η αλήθεια είναι όμως ότι ενώ από πέρυσι είχαμε πει με τον Θοδωρή πως ήρθε η ώρα για δεύτερο παιδί, τώρα λαμβάνουμε υπόψιν ότι τα πράγματα και στην δική του αλλά και στη δική μου δουλειά είναι ρευστά. Έχουμε πάρει δάνειο για το σπίτι μας, δώσαμε τις οικονομίες μας για να αγοράσουμε ένα διαμέρισμα και ειλικρινώς δεν νιώθω ότι αυτή είναι η στιγμή για να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και τις υποχρεώσεις μας.
Τέλος η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για το πως αντιμετωπίζει την δημοσιότητα: “Δεν σας κρύβω ότι με τρομάζει κάποιες φορές. Δουλεύω από το 1997 με μικρά και σταθερά βήματα κάθε φορά. Αυτό που ζω τώρα, με όλες τις διαστάσεις που έχει πάρει, είναι υπερβολικό για τα δικά μου δεδομένα. Γι’ αυτό και έχω σταματήσει να ακούω και να διαβάζω οτιδήποτε με αφορά. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και καταλαβαίνω ότι στο πλαίσιο της δουλειάς υπάρχει και αυτό το παιχνίδι.”

Read More

And More