Ρ. Κορομηλά: Έχω κάνει τόσα τηλεοπτικά πράγματα… Ας ηρεμήσω εγώ κι ας κάνουν οι άλλοι!

Η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή τα εγκαίνια του εστιατορίου ”Duka” που ανήκει στον αδερφό της Θανάση και βρίσκεται στο Κολωνάκι, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ”Πρωινή Μελέτη”, αλλά και του ”ΠΡΩΙΝΟ mou”. Η 54χρονη παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για το ριάλιτι της Άννας Βίσση, τις παρουσιάστριες του ALPHA, καθώς για τον λόγο που απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

”Όσο έχω φωνή”…
”Μα γιατί να μην το υποστηρίξω; Είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα! Πες μου εσύ μια γυναίκα της εμβέλειάς της που τολμά να πει αλήθειες, μέσα από την προσωπική της ζωή, την οικογενειακή της, να σου πει για τους έρωτές της και την κόρη της. Ποια τολμάει να το κάνει;… Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα. Ούτε και η Άννα. Θα βρούμε κάτι καινοτόμο να κάνουμε. Αυτό το κάνει η Άννα, είναι δικό της. Μετά θα βρούμε κάτι άλλο να κάνουμε για μένα”.

Για τις παρουσιάστριες του ALPHA
”Τις στηρίζω, τις αγαπώ, τις καλύπτω, ανταλλάσουμε μεταξύ μας μυστικά. Αγχώνομαι και αγωνιώ για την απόδοσή τους και τα νούμερά τους και αν προκύψει κάποια στιγμή μια διαφωνία μεταξύ τους -που συνηθίζεται αυτό- αναλαμβάνω πυροσβεστικό ρόλο και τα πράγματα εξισορροπούνται άνετα. Άσε που είναι όλες φίλες μου… Επειδή έχω υπάρξει και ως παρουσιάστρια, μπαίνω στην ψυχολογία των συναδέλφων. Ξέρω τι ανάγκες έχει μια παρουσιάστρια και προσπαθώ να είμαι κοντά τους.”

Για την αποχή της από την τηλεόραση
”Τα πράγματα είναι έτσι, που εμένα δεν με ευχαριστεί καθόλου να κόβονται εκπομπές και να φεύγουν άνθρωποι από την τηλεόραση. Είναι και μια εποχή περίεργη που θεωρώ ότι πρέπει να μελετήσουμε πάρα πολύ τα βήματά μας και τις κινήσεις μας γενικότερα. Εξάλλου, έχω κάνει τόσα τηλεοπτικά πράγματα που, εντάξει, ας ηρεμήσω εγώ κι ας κάνουν οι άλλοι. Και όταν έρθει η στιγμή που δω ότι κάτι μου αρέσει πολύ, θα το κάνω. Αλλά γιατί να τρέχω; Δεν χρειάζεται να τρέχω.”

Read More

And More