Γέννησε κοριτσάκι η Carla Bruni!

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους βρίσκονται ο Πρόεδρος της Γαλλίας Nicolas Sarkozy και η Carla Bruni, που από χθες έγιναν γονείς μιας υγιέστατης κορούλας!
Όπως γράφει η “Figaro” η πρώτη κυρία της Γαλλίας έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Το μωρό γεννήθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, χαίρει άκρας υγείας και έχει γεμίσει χαμόγελα χαράς τους γονείς του.

Σύμφωνα με άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον, όλα πήγαν καλά με την γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας. Όσο για το όνομά του μωρού, απ’ ότι φαίνεται δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιο θα είναι.
Το μωράκι, πάντως, είναι το πρώτο κοριτσάκι που μπαίνει στην οικογένειά τους, αφού η Carla έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ενώ ο Sarkozy έχει αποκτήσει από τους δύο προηγούμενους γάμους του τρεις γιούς.

Ευτυχισμένος μπαμπάς, ο Nicolas Sarkozy βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, αλλά δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί την νεογέννητη κόρη του όσο θα ήθελε… Μετά από μια σύντομη επίσκεψή του στο μαιευτήριο, έφυγε εσπευσμένα για να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Μέρκελ αλλά και να αναχωρήσει για το Βερολίνο, καθώς τα καθήκοντά του τον καλούσαν!

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η γέννηση της μικρής είναι μια από τις μαγαλύτερες ειδήσεις της Γαλλίας, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Πρόεδρος της χώρας γίνεται πατέρας. Όσο για τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την κλινική Muette, δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πως είναι δρακόντεια και εμποδίζοντας δημοσιογράφους, φωτογράφους και εικονολήπτες να πλησιάσουν σε απόσταση 15 μέτρων.

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2008, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι η Carla είναι “προληπτική” και θεωρεί ότι το θέμα αυτό “δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους”, γι’ αυτό και προτιμούσε όλο αυτό το διάστημα της κύησης να μην κάνει δηλώσεις.

Να τους ζήσει!

Read More

And More