Ν. Ράλλη: “Ήταν λάθος η τολμηρή φωτογράφηση!”

Η σέξυ παρουσιάστρια του “Made in Star” μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τους άντρες, τον έρωτα και τη σέξυ φωτογράφηση που έκανε πριν λίγο καιρό στο Nitro. Ενώ, αναφέρθηκε στα νούμερα της εκπομπής και την Ελένη Μενεγάκη.
Μιλώντας για τη σέξυ φωτογράφιση που έκανε, η Νικολέτα Ράλλη αποκάλυψε στην “Real Life”: “Είμαι της άποψης ότι τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ούτε και τον βασιλιά! Ίσως έκανα ένα μικρό λάθος και πρέπει από εδώ και στο εξής να προσέχω… Πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι δεν την βλέπουν όλοι σαν μια απλή φωτογράφηση με εσώρουχα όπου δεν έδειχνε κάτι κακό”.

Για την τηλεόραση και το αν κρύβει κι εκείνη ένα μικρό “ψώνιο”, λόγω της προβολής της δήλωσε το εξής: “Δεν είμαι καθόλου ψώνιο! Δεν ήταν όνειρό μου η τηλεόραση. Μου χτύπησαν την πόρτα δεν χτύπησα… Είναι γλυκιά η τηλεόραση, αλλά δεν θα πεθάνω! Θα έχω πρόβλημα μόνο αν προκύψει βιοποριστικό θέμα”.
Για την Ελένη Μενεγάκη και τα νούμερα της τηλεθέασης η Νικολέτα ανέφερε ότι δεν θα συγκρίνει τον εαυτό της με την Μενεγάκη, που έχει πολύ περισσότερα χρόνια από εκείνη στην τηλεόραση. Ενώ, εξομολογήθηκε πως δεν έχει μάθει ακόμη να διαβάζει τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά νιώθει χαρούμενη από την ανταπόκριση του κόσμου.
Τέλος, η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχεται πως κάποιες φορές νιώθει σέξυ και μιλά για τον έρωτα. “Είμαι μόνη μου, αλλά κάποια στιγμή θα βρω κι εγώ άντρα!”, είπε.

Read More

And More