Χ. Μάστορας: Πρόσφατα ανακάλυψα πως δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων!

Ο frontman του συγκροτήματος ”Μέλισσες”, Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”In Style” μίλησε για τον έρωτα, το ιδανικό γεύμα αποπλάνησης και την απόρριψη.

Στις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν λιγομίλητος και αρκετά ντροπαλός…
”Ακόμα είμαι. Είναι λογικό, σε ένα χώρο με τόσο δυνατά φώτα και κάμερες να καταγράφουν τα πάντα να προσέχεις την παραμικρή κουβέντα ή κίνησή σου. Προτιμώ τα ζεστά φώτα ενός stage και την αγκαλιά ενός θερμού κοινού.”

Οι σχέση του με τις groupies…
”Groupies; Αααα. Δεν ξέρω τίποτα. Εμείς είμαστε άνθρωποι του πνεύματος. (γέλια) Έχουν συμβεί διάφορα. Και τα αντιμετωπίζω όλα με το ίδιο αμήχανο χαμόγελο. Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν να υπογράψω σε ιδιαίτερα ασταθείς, καμπυλωτές επιφάνειες. Δεν μπορώ να δώσω όμως, παραπάνω λεπτομέρειες.”

Το ιδανικό γεύμα αποπλάνησης…
”Ένα γεύμα αποπλάνησης ξεκινάει πάντα με το κατάλληλο κρασί. Συνοδεύεται από απαλή μουσική. Όχι σαξόφωνα γιατί μπορεί να έχουμε αργές εξελίξεις. Κάτι σε chill out. Τα υπόλοιπα τα αυτοσχεδιάζεις, δεν τα προγραμματίζεις ποτέ.”

Τον έχει απορρίψει κοπέλα που την ήθελε πολύ…
”Ήμουν πολύ ερωτευμένος στο Λύκειο με μια κοπέλα στην τάξη μου αλλά εκείνη με έβλεπε φιλικά. Τα έχει πει όλα ο Ζιώγαλας στο τραγούδι του ”Σταρ του σινεμά”. Θεωρώ πως είναι ο ύμνος της απόρριψης.”

Έρωτας και σχέσεις
”Πρόσφατα ανακάλυψα πως δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Δεν ψάχνω ποτέ τον έρωτα. Ούτως ή άλλως σε βρίσκει εκείνος εκεί που δεν το περιμένεις”.

Θα ξεκινούσε σόλο καριέρα αν του γινόταν πρόταση;
”Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να μοιράζεσαι τη συγκίνηση ενός live με τους φίλους σου. Δεν μπορώ να με φανταστώ μόνο μου σε αυτές τις στιγμές.”

Διάβασε περισσότερα στο ”In Style” που κυκλοφορεί!

Read More

And More