Ν. Βλαβιανού στο ”Μίλα”: Έστειλα την κόρη μου στον πατέρα της στην Νορβηγία για να έχει ένα καλύτερο μέλλον!

Η γνωστή ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Sunny και τη Σοφία για την 20χρονη κόρη της, την Μαρία η οποία μένει αυτό το διάστημα με τον Νορβηγό πατέρα της.

Επίσης, η Νικολέττα που αυτό το διάστημα μπορούμε να απολαμβάνουμε στο θέατρο Άνεσις, στην παράσταση ”Άντρες μετά μουσικής”, ανέφερε ότι εκεί υποδύεται μια 40χρονη γυναίκα που ψάχνει να βρει τον ιδανικό άντρα και με αφορμή αυτό, τόνισε ότι στα 80’s ψάχναμε πιο πολύ για αγάπη και όχι για λεφτά, εκφράζοντας έτσι ένα παράπονο κοινό για πολλούς στις ημέρες μας.

”Έστειλα την κόρη μου στον πατέρα της στην Νορβηγία για να έχει ένα καλύτερο μέλλον
”Ήταν μια απόφαση όχι πλύ δημοκρατική από μέρους μου. Έβγαλα ένα εισιτήριο μια μέρα και της είπα ”φεύγεις”. Αυτό είναι το κακό ότι η Μαρία δεν ήθελε. Λίγο την πίεσα γιατί έπρεπε να ανοίξει τα φτερά της. Στις μέρες μας τα παιδιά δεν τολμούν… και την έσπρωξα λιγάκι ώστε να κάνει το πέταγμα μόνη της… Αν δεν υπήρχε αυτή η κρίση μπορεί και να μην το έκανα, αλλά τώρα δεν είχε προοπτική για δουλειά… Νομίζω ότι είναι για το καλό της, αν δεν είναι θα επιστρέψει. Δεν θα μείνει με το ζόρι εκεί.

Έχει πολλά να πάρει από εκεί, έχει και την υπηκοότητα, αν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της εδώ θα αρχίσει να πληρώνεται με το που έρθει στην Ελλάδα από το νορβηγικό κράτος -1.500 ευρώ το μήνα… Μένει με τον πατέρα της, με έμαθε και να χρησιμοποιώ το skype για να μιλάμε. Μια μέρα λοιπόν, μου έδειξε το δωμάτιό της από το παράθυρο του οποίου βλέπει καταρράκτες και δάση, είναι υπέροχα εκεί.

Και μου λέει ότι περνάει χάλια, κλαίει κάθε βράδυ, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα προσαρμογής. Όταν ήταν εδώ παραπονιόταν μόνο για το ότι δεν έβρισκε δουλειά. Κι είχε αρχίσει να σφίγγεται, ήταν όλη μέρα στο σπίτι…”

”Θυσίασα τη ζωή μου, τα πάντα για να μην της λείψει τίποτα…”
”Δεν θα έμενα καν Ελλάδα, θα είχα φύγει πριν από χρόνια… Tώρα, σχετικά με το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι σαν μια μάνα μόνη με ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου… Είναι δύσκολο, είναι σαν να μπαίνεις σε ένα χορό κουτσή.

Όταν για παράδειγμα, ο σύντροφος που είχα μου έλεγε θέλω να πάμε ένα ταξίδι στην Αφρική, εγώ δεν μπορούσα να φύγω να πάω εκεί, γιατί είχα ένα παιδί που έπρεπε να πάει σχολείο, να το φροντίσω… Δηλαδή χάναμε στιγμές, δεν μπορούσαμε να ζήσουμε στιγμές μαζί. Το μυαλό μου χωριζόταν σε πολλά. Συν το ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω άλλο παιδί.”

Δες το βίντεο με την Νικολέττα να μιλά για τα δικά της παιδικά χρόνια σε σύγκριση με εκείνα της κόρης της…:

Read More

And More