Ο εκνευρισμός του Ο. Τζιόβα για το χωρισμό του με την Παπουτσάκη!

Χωρίς την Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο Θέατρο Άλμα ο Ορέστης Τζιόβας. Ο χωρισμός του γνωστού ζευγαριού φαίνεται πως είναι οριστικός και ο εκνευρισμός του Τζιόβα όταν μιλά γι’ αυτό αναπόφευκτος.
Έτσι, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την προσωπική του ζωή, εκείνος εκνευρίστηκε. “Δεν θέλω να μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό. Τίποτα! Θα αρχίσω να εκνευρίζομαι αν συνεχίσουμε”, είπε χαρακτηριστικά, όπως είδαμε σήμερα στην “Πρωινή Μελέτη”.
Ωστόσο, απαντώντας στην ερώτηση αν θα έκανε εκείνος ο πρώτο βήμα επανασύνδεσης σε μια σχέση, η απάντηση ήταν θετική. “Εννοείται πως θα το έκανα, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλα προβλήματα που δεν το επιτρέπουν”, δήλωσε και πρόσθεσε:“Είναι ένας χωρισμός και είναι στενάχωρο. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε άλλο”.
Η πικρία και η στεναχώρια του ήταν αισθητή κι εκείνος προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε να διασφαλίσσει την προσωπική του ζωή. Την ίδια στιγμή μάλιστα που δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα να κάνει καινούρια αρχή στο πλευρό του Πέτρου Λαγούτη.
Δες το video του zappit:

Read More

And More