Η Δ. Νομικού μιλάει για τον Χ. Χολίδη! “Είμαι πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του”

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, τι δεν θα συγχωρούσε στον σύντροφό της αλλά και για το πότε θέλει να γίνει μαμά!
Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί τόσο σοβαρά η σχέση της: “Τίποτα δεν περίμενα, αλλά αυτή είναι η μαγεία στον έρωτα. Όλες μου τις σχέσεις τις παίρνω στα σοβαρά, γι’ αυτό είναι λίγες και ουσιαστικές. Αυτό που ζω ούτε το περίμενα ούτε ήξερα ότι υπάρχει.”
Όσον αφορά την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη είπε: “Και πάλι δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τα προσωπικά μου. Έχω αμηχανία, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το αποφύγω. Δεν θα έλεγα ψέματα ούτε θα κορόιδευα τον κόσμο. Είμαι πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του και δεν θέλω να το κρύβω. Εξάλλου ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!”
Η Δούκισσα δήλωσε ότι μπορεί να συγχωρήσει τα πάντα στον σύντροφό της: “Όταν αγαπάω,μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα. Όχι όμως την κοροϊδία και την έλλειψη σεβασμού.”
Τέλος αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει μαμά από πολύ μικρή ηλικία: “Προσωπικά θέλω να γίνω μαμά από τα 14: Αυτό το συναίσθημα έχει ξυπνήσει από πολύ νωρίς σε μένα, μια και έχω ακούσει τα περιβόητα καμπανάκια από πολύ μικρή.”

Read More

And More