Κ. Παπουτσάκη: “Όταν κάτι τελειώνει με άδοξο τρόπο, δεν αξίζει να μιλήσεις γι’ αυτό”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό της με τον Ορέστη Τζιόβα μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για το πόσες φορές έχει κλάψει για δημοσιεύματα, για το μεγαλύτερό της προτέρημα, αλλά και πόσο πολύ θέλει να κάνει παιδί. Αρνήθηκε όμως να μιλήσει για το άδοξο τέλος με τον πρώην σύντροφό της αλλά και για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη.”
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κλάψει πολλές φορές για δημοσιεύματα: “Πάρα πολλές φορές. Και για συνέντευξη που έδωσα και μου έβαλαν περίεργο τίτλο και για λόγια μου που παρέφρασαν. Σε πολλές συνεντεύξεις μου, δεν είμαι εγώ. Σταμάτησα να ασχολούμαι και έχω απαγορέψει στους κοντινούς μου ανθρώπους να μου μεταφέρουν το παραμικρό.”
Για την προσωπική της ζωή είπε: “Όταν κάτι τελειώνει με άδοξο τρόπο, δεν αξίζει τον κόπο να μιλήσεις γι’ αυτό”, ενώ για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη δήλωσε: “Έχω πάψει να μιλάω για τα προσωπικά μου.”
Η ίδια μίλησε για το μεγαλύτερο προτέρημά της: “Μου αρέσει που δεν είμαι καχύποπτη με τους ανθρώπους. Σίγουρα θα αυτοπροστατευθώ, αλλά καχύποπτη δεν θα γίνω. Μου αρέσει που έχω μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάω. Μου αρέσει που οι πληγές μου επουλώνονται και είμαι έτοιμη να αγαπήσω ξανά.”
Τέλος αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί: “Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί. Αν δεν μπορέσω να κάνω παιδί σίγουρα θα σκεφτώ την υιοθεσία. Αυτό που έλεγα πάντα ήταν ότι γύρω στα 30 θα ήθελα να γίνω μαμά.”

Read More

And More