Ο πρώην σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη πυροβόλησε την αδελφή της! Όλες οι εξελίξεις στο TLIFE

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο πρώην σύντροφος του γνωστού μοντέλου Αλέξανδρος Αγγλούπας την πυροβόλησε κατά λάθος στο πόδι και η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Συγκλονιστική στιγμή, όταν λιποθύμισε έξω από το νοσοκομείο ο Νίκος Αγγλούπας, πατέρας του Αλέξανδρου! Στο άκουσμα της είδησης ότι η κατάσταση της κοπέλας είναι πλέον σταθερή και η πίεσή της από το 3 πήγε στο 12, ο Νίκος Αγγλούπας καταρρέει μπροστά σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρου του νοσοκομείου!

Σε σοβαρή κατάσταση το κορίτσι. Κινδυνεύει η ζωή της

Η κατάσταση της υγείας της Γωγώς Φαρμάκη είναι κρίσιμη. Έχει τραυματιστεί στο ισχίο και έχει χάσει πολύ αίμα. Η αιμοραγία είναι ακατάσχετη και οι γιατροί προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να την σταματήσουν… Η πίεσή της έχει φθάσει στο 3… Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, η Γωγώ μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο.

ΩΡΑ: 17.30 Ο διευθυντής της χειρουργικής μονάδας Στάθης Τσοχαταρίδης, βλέποντας ότι το κορίτσι πεθαίνει, κάνει μια δεύτερη προσπάθεια με την μέθοδο “πάκινγκ” να σταματήσει την αιμοραγία. Ευτυχώς αυτή τη φορά τα καταφέρνει… Ο συγκεκριμένος γιατρός έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της κοπέλας, αφού επέμεινε σε αυτή την μέθοδο. Τη σφαίρα δεν πρόκειται να την αφαιρέσουν γιατί είναι πάρα πολύ επίφοβο να χάσει κι άλλο αίμα, αφού βρίσκεται στο ”ιερό οστούν”. Αυτή τη στιγμή η κατάστασή της είναι σταθερή κι αν μείνει έτσι για σήμερα, ίσως ξεπεράσει τον κίνδυνο.

ΩΡΑ 19:30 Ο αιματοκρίτης της Γωγώς ανέβηκε κι αυτό είναι πολύ καλό σημάδι. Αν συνεχίσει να έχει κι αύριο αυτή την πορεία, ο κίνδυνος θα ξεπεραστεί.

Όπως μάλιστα, ανέφερε ο χειρούργος, Διονύσης Πινιαλίδης ”είναι σταθεροποιημένη κι αν παραμείνει έτσι αισιοδοξούμε ότι θα ξεφύγει τον κίδυνο… Το τραύμα βρίσκεται στην αριστερή μηροβουβωνική χώρα. Δεν έχει πειραχτεί συκώτι, σπλήνα ή έντερα.”

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν νωρίς τα ξημερώματα , όταν ο 32χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου διαμένει η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον 32χρονο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας υποστήριξε στην Αστυνομία πως το περιστατικό έγινε κατα λάθος. Την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που κατείχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα στο πόδι. Η νεαρή κοπέλα δεν έχει καταθέσει ακόμη μήνυση.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Οι δηλώσεις του χειρούργου της Γωγώς στο νοσοκομείο

Δεκάδες φίλοι έξω από το νοσοκομείο

Διάφοροι φίλοι των δύο κοριτσιών που βρίσκονται εκεί, λένε ότι πλέον είναι θέλημα Θεού για το αν θα πάνε καλά τα πράγματα για τη Γωγώ. Η Όλγα ωστόσο, δεν μπορεί να ηρεμίσει και να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η αδελφή της Όλγα Φαρμάκη συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός είπε ότι δεν ξέρει πώς έγινε το κακό, γιατί ήταν στον από κάτω όροφο του σπιτιού, όπου διαμένουν.

Η Όλγα έξω από το νοσοκομείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Στο πλευρό της Όλγας είναι και διάφοροι φίλοι της

O Hλίας Βρεττός

O Σέρος Μύρτας

Η Γωγώ δυστυχώς δεν πρόλαβε να πετάξει για Αμερική. Σε τρεις μέρες ήταν κανονισμένο να φύγει με ελπίδα να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More