E. Παπαβασιλείου: Δηλώνει ερωτευμένη κι αθεράπευτα ρομαντική

Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στην “RealLife” για το πόσο ερωτευμένη είναι, αν θέλει να κάνει οικογένεια, αν έχει σκεφτεί τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης, αλλά και αν νιώθει sex symbol!

Η όμορφη παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένη. Άλλωστε εδώ και λίγο καιρό την έχουμε δει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της παρόλο που προτιμά να μην μιλάει πολύ για αυτό. “Ναι είμαι ερωτευμένη, αλλά προτιμώ να το ζω πολύ και να λέω λίγα γι’ αυτό”, υποστήριξε η ίδια στην εφημερίδα.

Αγχώνεται να κάνει οικογένεια; “Όχι δεν αγχώνομαι. Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιμγή, αλλά μάλλον δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι. Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας και είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Θέλω να πιστεύω ότι το “για πάντα μαζί”. Και σίγουρα αν πάρεις την απόφαση να παντρευτείς δεν σκέφτεσαι το πότε θα χωρίσεις.”

Η Έλενα έχει σκεφτεί τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης. “Φυσικά και το έχω σκεφτεί! Στην τηλεόραση όλοι είμαστε αναλώσιμοι, πόσο μάλλον με την κρίση. Όποιος δεν τον έχει σκεφτεί, ή είναι αφελής ή έχει έπαρση ή έχει τρελό μέσο”, δήλωσε.

Στην ερώτηση αν νιώθει sex symbol, είπε: “Όσες φορές το έχω ακούσει, δεν παύω να ξαφνιάζομαι! Αφού με ρωτάς, δεν νιώθω sex symbol, αλλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας.”

Read More

And More