Η ανορεξική μητέρα που ζυγίζει 30 κιλά λιγότερο από την 7χρονη κόρη της!

Με την πρώτη ματιά πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για δύο αδερφές, αλλά κοιτάζοντας καλύτερα βλέπει μια πρωτότυπη εικόνα… Είναι μια 26χρονη μητέρα μαζί με την κορούλα της.

Η Rebecca πάσχει για παραπάνω από τη μισή της ζωή από ανορεξία και ζυγίζει σχεδόν 30 κιλά λιγότερα από την κόρη της, Μaisy.

H μεγάλη διαφορά τους φαίνεται όταν φορούν τα ίδια ρούχα. Η Rebecca που είναι γραμματέας σε κάποιο γιατρό, τρέφεται με σούπες, τοστ και ενεργειακά ποτά – αν και οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει ότι η σοβαρή έλλειψη θρεπτικών ουσιών μπορεί να την σκοτώσει!

Ωστόσο η ίδια ενθαρρύνει την 7χρονη κορούλα της που ζυγίζει περίπου 60 κιλά να τρώει σοκολάτες και cupcakes!

H Rebecca Jones ζυγίζει λίγο παραπάνω από 30 κιλά και είναι περίπου 20 πόντους ψηλότερη από την κόρη της. Η ίδια λέει στο περιοδικό Closer: “Φορώντας τα ίδια ρούχα με την κόρη μου νιώθω υπερήφανη. Είναι λάθος αλλά αυτό με κάνει να νιώθω καλά. Δε νομίζω ότι είμαι λεπτή. Πάντα βλέπω τον εαυτό μου μεγαλύτερο.”

Οι διατροφικές διαταραχές της ξεκίνησαν μετά το διαζύγιο των γονιών της, όταν ήταν 11. Toν πατέρα της Maisy τον γνώρισε στα 19 της, στο πανεπιστήμιο. Δεν είχε καταλάβει ότι είχε μείνει έγκυος μέχρι που ένιωσε μια κλωτσιά! Ήταν 6,5 μηνών έγκυος!

Οι γιατροί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης την ώθησαν να τρώει κοτόπουλο και να παίρνει βιταμίνες. Και ο φίλος της τότε προσπάθησε να την κάνει να τρώει περισσότερο αλλά δεν τα κατάφερε. Το μωρό πάντως τα κατάφερε κι όλα πήγαν καλά!

Οι γιατροί πάντως έχουν προειδοποιήσει τη Rebbeca ότι μπορεί να πάθει καρδιακή προσβολή αν δεν πάρει βάρος. Η ίδια λέει: Τρομοκρατούμαι στην ιδέα ότι μπορεί να μη δω τη Maisy να μεγαλώνει! Θα ήθελα πολύ να τρώω – Δεν έχω κάτι καλύτερο από το να πηγαίνω για φαγητό με τη Maisy αλλά δεν μπορώ.”

Read More

And More