Τζιόβας – Παπουτσάκη: Ποιος φταίει τελικά για το χωρισμό τους;

Το ποιος φταίει για το χωρισμό του Ορέστη Τζιόβα και της Κατερίνας Παπουτσάκη αποκάλυψε σήμερα το πρωί το “Πρωινό Ant1”. Οι παρουσιαστές Σίσσυ και Χρήστος και η Χριστίνα Πολίτη έριξαν φως στην υπόθεση.
“Έχεις μια φίλη, μια κοπέλα που έχετε ένα μαγαζί μαζί που χώρισε πρόσφατα” είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Χρήστο Φερεντίνο και συνέχισε: “Άκουσα κάτι και θέλω να το πούμε εδώ, στο τραπέζι”, κάνοντας τον Χρήστος Φερεντίνος να δηλώσει: “Πρόσεχε τι θα πεις”.
“Εγώ άκουσα ότι, ενώ αυτή η κοπέλα φαίνεται ότι όλο αυτή βρίσκει κάποιον άλλο, απίστησε το ταίρι της… Εγώ ξέρω ότι εκείνος έκανε την απιστία, γι’ αυτό χώρισαν. Ενώ όλοι καταλογίζουν στην Κατερίνα ότι αμέσως βρήκε κάποιον και αντικατέστησε τον Ορέστη, εγώ άκουσα ότι ο Ορέστης ήταν αυτός που έκανε την “κουτσουκέλα”!”, είπε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο Χρήστος προσπάθησε να μην πάρει θέση, αλλά τελικά δήλωσε: “Ο Ορέστης περνάει το δικό του ζόρι. Αυτό έχω να πω εγώ. Όταν ευθύνεσαι και έχεις λερωμένη τη φωλιά σου -το έχω πάθει κι εγώ αυτό σε χωρισμούς- όταν φταις, περνάς μεγαλύτερη δυσκολία”.

Read More

And More