Απονομή Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2011 από το «Αθηνόραμα» και την Amstel Premium Pilsener!

Μία ακόμα λαμπερή βραδιά απονομής Θεατρικών Βραβείων Κοινού, του περιοδικού «Αθηνόραμα» ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με χορηγό την Amstel Premium Pilsener. Τα φετινά βραβεία παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο μιας μουσικό-χορευτικής παράστασης μαύρης κωμωδίας με άφθονα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και θέμα την τραγικωμική μας ανάγκη να βρούμε τους ήρωες του σήμερα.

Όλα αυτά με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, παρουσιαστή τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την πολύτιμη υποστήριξη της Amstel Premium Pilsener. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το θεατρόφιλο κοινό και αναγνώστες του περιοδικού ανέδειξαν τις καλύτερες παραστάσεις της τελευταίας θεατρικής σεζόν αλλά και τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του θεάτρου και των τεχνών γενικότερα. Ανάμεσά τους η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δημήτρης Καταλειφός, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Στέλιος Μάινας, ο Γιώργος Μοσχίδης, ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου, ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Λένα Αρώνη, η Λήδα Πρωτοψάλτη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Κώστας Σπυρόπουλος με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Γιάννης Χουβαρδάς, ο Μίμης Πλέσσας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, η Μίνα Αδαμάκη, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Νίκος Καραθάνος και πολλοί άλλοι.

Τα πρώτα βραβεία αντρικού και γυναικείου ρόλου κέρδισαν ο Δημήτρης Καταλειφός (Ο Επιστάτης) και η Λήδα Πρωτοψάλτη (Άννα Είπα). Παράσταση της χρονιάς αναδείχτηκε ο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Εθνικού Θεάτρου ενώ για το ίδιο έργο βραβεύτηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Νίκος Καραθάνος. Οι καλεσμένοι γιόρτασαν τη λήξη της βραδιάς με τη συνοδεία της αυθεντικής Amstel Premium Pilsener.

Δες φωτογραφίες:

Ο Μηνάς Μαυρικάκης με τις νικήτριες Μαρίνα Ασλάνογλου, Λήδα Πρωτοψάλτη και Σοφία Χιλλ

Η Μαρία Κορινθίου με τον Χάρη Βόρκα και τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Κρατερό Κατσούλη

Γιώργος Καραμίχος και Ηρώ Μανέ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη

Ο σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης με την Έλλη Παναγιωτοπούλου και τον Μηνά Μαυρικάκη από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Read More

And More