Το κορίτσι του Θέμου, Λάουρα και ο έρωτας με τον μάνατζέρ της!

To νέο κορίτσι του Θέμου είναι η όμορφη Λάουρα Νάργες η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Real News είναι πολύ ερωτευμένη με τον manager Δημήτρη Δαλάκο. Οι δυό τους είναι μαζί εδώ κι αρκετό καιρό και πρόσφατα μετακόμισαν στη νέα τους μεζονέτα στο Ψυχικό.

Ο 32χρονος Δημήτρης Δαλάκος είναι μάνατζερ καλλιτεχνών. μεταξύ άλλων και του Νίκου Βουρλιώτη και είναι κι αυτός που συμβουλεύει την Λάουρα σε πολλές από τις επαγγελματικές της κινήσεις. Άλλωστε η 22χρονη είναι από τις λίγες που έθεσαν όρους για την συνεργασία της με το “ΌΛΑ 12”. Η Λάουρα αφού συζήτησε με την παραγωγή μετά ξάφνιασε τους υπεύθυνους με τον όρο πως δεν θα βγει στην εκπομπή ποτέ με εσώρουχα ή τόσο αποκαλυπτική όπως οι άλλες χορεύτριες. Η ίδια όπως έχει πει άλλωστε στο TLIFE, δεν πρόκειται να χορέψει στην εκπομπή.

Οι δυό τους λοιπόν, γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο Δημήτρης σε ταξίδι του στο εξωτερικό γνώρισε την Λάουρα μαζί με κοινούς φίλους. Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα άρχισαν να κάνουν παρέα και τα ραντεβού ολοένα και πλύθαιναν.

Η Λαόυρα δεν μιλάει πολύ για την προσωπική της ζωή εκτός του ότι είναι δεσμευμένη και ερωτευμένη. Παρόλα αυτά είναι στο στιλ αρκετά λολίτα και ανταλάσσει μηνύματα με τον αγαπημένο της ασταμάτητα.

Read More

And More