Ο Ν. Οικονομόπουλος ξεσήκωσε την Θεσσαλονίκη!

Δύο sold out εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας. Το κοινό της Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκε τον νεαρό τραγουδιστή με πολύ ενθουσιασμό και ο ίδιος πιο ευδιάθετος από ποτέ, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής! Συγκεκριμένα δήλωσε: «αυτό που είδα δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω, αυτό που έζησα και εγώ και ο κόσμος ήταν κάτι φανταστικό»!

Το παρών έδωσε και ο Σωτήρης Καραμπέτσος, με τον οποίο τον συνδέει μία άριστη φιλική σχέση. Μάλιστα, λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή, ο ραδιοφωνικός παραγωγός επισκέφτηκε τον Νίκο Οικονομόπουλο στο καμαρίνι του, για να τον συγχαρεί και συζήτησαν για αρκετή ώρα για τα επαγγελματικά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους, στην Αθήνα.

Το ρεπερτόριο του αγαπημένου καλλιτέχνη, ξεσήκωσε τους θαυμαστές του, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αφού μεταξύ των μεγαλυτέρων επιτυχιών του, συμπεριλάμβανε και την καινούργια του επιτυχία δια χειρός Φοίβου με τίτλο «Ε, και τί έγινε»!

Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Οικονομόπουλος προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, παρέα με την Έλλη Κοκκίνου και την Δέσποινα Βανδή, σ’ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα του φετινού χειμώνα.!!!

Δες το βίντεο με τα καλύτερα αποσπάσματα από τις εμφανίσεις του Νίκου στην Θεσσαλονίκη:

Read More

And More