Γιατί έκλαψε η Oprah στα Oscars;

Μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά πέρασε το Σάββατο η Oprah Winfrey, η οποία δεν ντράπηκε να κλάψει πάνω στη σκηνή μπροστά στο κοινό. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην τρίτη ετήσια απονομή τιμητικών βραβείων στο Grand Ballroom στο Hollywood και βραβεύτηκε για το ανθρωπιστικό της έργο.
Το ειδικό βραβείο “Jean Hersholt Humanitarian”, που πήρε στα χέρια της η Oprah απονέμεται σε άτομα της βιομηχανίας θεάματος, που προσπαθούν να ενισχύσουν μέσα από τη φιλανθρωπική τους δραστηριότητα τους αδυνάτους.

Όταν η Oprah ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το τιμητικό Oscar δεν έκρυψε την συγκίνησή της. “Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιρνα ένα oscar, επειδή κάνω αυτό που θεωρώ σωστό”, δήλωσε η πολυεκατομμυριούχος, η οποία είχε ξαναπρωταθεί για oscar με τις ταινίες “Beloved” και “Precious”.
Παράλληλα, μιλώντας για την καταγωγή της δήλωσε: “Αν δεν είσαι έγχρωμη που γεννήθηκε στο Mississippi το ’54 είναι αδύνατον να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό το ταξίδι για εμένα”.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και πολλοί φίλοι της. Ανάμεσά τους ήταν ο Tyler Perry, ο John Travolta και η Maria Shriver. Ενώ, εκτός απο την Opray βραβεύτηκαν ο ηθοποιός James Earl Jones και ο make-up artist Dick Smith.

H Oprah με την φίλη της Maria Shriver

Read More

And More