Η ”Πρωινή Μελέτη” αποκαλύπτει την ημερομηνία γάμου Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια!

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια και ο εκλεκτός της καρδιάς της και γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται πως σύντομα θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Νέες πληροφορίες θέλουν τον Μιχάλη και την Ζέτα να επισημοποιούν τη σχέση τους, ενώ μάλιστα σύμφωνα με κυπριακό περιοδικό το γνωστό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Το συγκεκριμένο αιτιολογεί το μονόπετρο που κοσμεί το αριστερό χέρι της Ζέτας, γεγονός που αναζωπυρώνει επίσης, τις φήμες πως ο 33χρονος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το πρωί λοιπόν της Τετάρτης, όπως ακούσαμε στην ”Πρωινή Μελέτη”, η Ζέτα και ο Μιχάλης έχουν ήδη κλείσει ημερομηνία και εκκλησία, όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μάλιστα, φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες και μάλιστα το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει ο Πατέρας Γεώργιος -ο ιερέας που θα τελέσει το μυστήριο.

Το μυστήριο λοιπόν, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στην Παναγιά του Σκαλιού, στην περιοχή Αγλατζιά της Κύπρου.

Read More

And More