D. Moore – A. Kutcher: Δήλωσαν δημόσια τον οριστικό τους χωρισμό!

Εδώ και κάποιο καιρό κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ashton Kutcher, να έχει απατήσει τη Demi την ημέρα που έκλειναν έξι χρόνια γάμου, με μια γυναίκα αρκετά νεότερή της.

Ωστόσο από τότε ακούστηκαν πολλά για την εξέλιξη της σχέσης τους δίχως να έχουν μιλήσει οι ίδοι μέχρι και… σήμερα που η Demi αποκάλυψε τα εξής σε πηγή του E! News:

Mε μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά αποφάσισα να τελειώσω τον γάμο μου με τον Ashton μετά από έξι χρόνια”, δήλωσε η Demi Moore σε πηγή του E! News.

Kαι συνέχισε: “Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, έχω ορισμένες αξίες και όρκους που κρατώ ιερά, και με αυτό ο πνεύμα έχω επιλέξει να προχωρήσω στη ζωή μου. Αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασίας για μένα και την οικογένειά μου, και γι’αυτό ζητάω την ίδια συμπόνοια και διακριτικότητα που θα δίνατε σε οποιονδήποτε ήταν στη θέση μου.”

Η αλήθεια είναι πως η star του Hollywood προσπάθησε να κρατήσει τον γάμο της μετά τα σκάνδαλα που ακούστηκαν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Την ίδια στιγμή που γράφτηκε η δήλωσή της ο Ashton Kutcher tweet-αρε κι έγραψε: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα με την Demi.” Kαι συνέχισε: “Ο γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο και δυστυχώς μερικές φορές αποτυγχάνει. Αγάπη και Φως”

O 33χρονος Ashton και η 49χονη Demi παντρεύτηκαν το 2005 και φωτογραφήθηκαν όσο κανένα άλλο ζευγγάρι του Hollywood. Δυστυχώς όμως η 23χρονη Sara Leal κατάφερε να φέρει τον οριστικό χωρισμό τους με όσα αποκάλυψε για τη βραδιά που πέρασε με τον όμορφο ηθοποιό.

Read More

And More