Ποιος είναι ο αδικοχαμένος μπασίστας του Μ. Στρατή. Πως έγινε το τραγικό συμβάν

Το Σάββατο το πρωί οι συγγενείς και οι αγαπημένοι φίλοι του μπασίστα Πλάτωνα Καπρίδη τον αποχαιρέτισαν για πάντα στο νεκροταφείο του Σχιστού. Δύσκολο να περιγράψει κανείς τις στιγμές μια κηδείας ενός 31χρονου παληκαριού που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα

Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τόσο οι δικοί του άνθρωποι όσο και οι στενοί φίλοι του, το χαμό του 31χρονου μπασίστα, που βρήκε χθες τη νύχτα τραγικό θάνατο σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα.

Ο Πλάτωνας Καπρίδης είχε πάει σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με ένα ακόμα άτομο στην παραλία της Ελευσίνας για να ψάξει κτίριο για να γίνει το γύρισμα επόμενου βίντεο κλιπ. Παρακάλεσε τον φύλακα να τους επιτρέψει να μπουν. Εκείνος τελικά τους άφησε… Ο νεαρός μπασίστας ανέβηκε στην οροφή του ενος εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο που βρίσκεται απέναντι.Όμως υποχώρησε η οροφή, έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Αυτό είναι το εργοστάσιο που έχασε τη ζωή του ο Πλάτων. (φωτο Πέτρος Χόντος για το tlife)

Ο άνθρωπος που ήταν μαζί με τον Πλάτωνα, μαζί με τον φύλακα κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο αλλά…

Όπως βλέπεις το κτίριο είναι εγκαταλελειμένο και σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι δε έδιναν άδεια παρά τα πολλά αιτήματα για γυρίσματα σε σήριαλ λόγω επικινδυνότητας
.

O Πλάτωνας σε φωτογραφία από ηχογράφηση σε studio. Τραγική ειρωνία σήμερα θα ήταν η γιορτή του… (πηγη φωτο facebook)

Ο Πλάτωνας ήταν ταλαντούχος μπασίστας και μέσα σε όλα. Ήθελε να προετοιμάζει τα πάντα για τα video clip. Ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια.. Οι φίλοι του, που τον φώναζαν “ο πανωαπόλας”, ακόμα είναι μουδιασμένοι από το τραγικό συμβάν, δεν θέλουν να μιλήσουν αλλά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον φίλο τους!

Τον τελευταίο καιρό ήταν στην ομάδα του Μύρωνα Στρατή με τον οποίο είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Σε κάθε εμφάνιση του Μύρωνα ο Πλάτωνας βρισκόταν εκεί και ανέβαζε το κοινό με τους δυνατούς ήχους και την θετική του ενέργεια.

Δες video ντοκουμέντο από τις καλύτερες στιγμές του στη σκηνή

Ο Μύρωνας Στρατής όπως και όλοι οι συνεργάτες είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, χθες πήγε στο σπίτι της μητέρας του Πλάτωνα στον Πειραιά και έκατσε μαζί της για αρκετή ώρα προσπαθώντας να απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο της…

Ιδιαίτερα στενοχωρημένη από το θάνατο του 31χρονου είναι και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου που είχε γνωρίσει τον Πλάτωνα μέσα από τη συνεργασία της με τον Μύρωνα Στρατή. “Τον γνώριζα, φυσικά και τον γνώριζα. Χρόνια πίσω τον είχα γνωρίσει μαζί με τον Μύρωνα. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια και κέφι. Είχε πάντα πολύ ενέργεια. Έχουμε πάθει σοκ με το θάνατό του”, ανέφερε στο TLIFE και πρόσθεσε αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου: “Άκουσα τι έγινε. Πήγε να κάνει τη δουλεία του ουσιαστικά. Κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο”.

Στο παρελθόν ο Πλάτωνας είχε συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Εμιλής και ο Γιώργος Τετζεράκης. Το TLIFE επικοινώνησε με τον Μιχάλη Εμιρλή, ο οποίος ήταν πολύ στενοχωρημένος από το τραγικό περιστατικό. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, το μόνο που ανέφερε ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του γνωστού καλλιτέχνη.

Σήμερα η εταιρεία που κάνει το management του Μύρωνα Στρατή με ανακοίνωσή της εξέφρασε την λύπη της για το τραγικό συμβάν και δήλωσε ότι ο Πλάτωνας δεν πήγε στο σημείο για να προετοιμάσει το βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή αλλά ότι πήγε μόνος του για να φωτογραφήσει τα εγκαταλελειμένα κτίρια… Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων “Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό. Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα”…

Δες το βίντεο με το Μύρωνα Στρατή να τραγουδάει και τον Πλάτωνα στο μπάσο

Ο Μύρωνας τον είχε δίπλα του στα περισσότερα βίντεο κλιπ μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Μαζί με το Μύρωνα στο βίντεο κλιπ “Μικρή μου αγάπη”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νατάσσα Στρόβιλα,Μαρία Ρουμελιώτου

Read More

And More