Μ. Μπεκατώρου: “Απέρριψα πολλές προτάσεις για το Mega, γιατί με στήριξε πολύ!”

Πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Μαρία Μπεκατώρου που ανυπομονεί να ξεκινήσει η προβολή του “Junior Master Chef”. Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής αποκάλυψε πως ξαφνιάστηκε με το ταλέντο των μικρών chef που ξέρουν στην κουζίνα περισσότερους μαγειρικούς όρους από εκείνη.
Ειλικρινής και χαμογελαστή η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Καρφί” ότι δεν σκέφτηκε να φύγει ποτέ από το Τηλεάστυ και πως αυτό που έχει κρατήσει περισσότερο από τη συνεργασία με το Mega ήταν ότι σεβάστηκαν την επιθυμία της. Στην ερώτηση αν δέχτηκε, μάλιστα κι άλλες προτάσεις απάντησε: “Ναι, δέχτηκα από άλλα κανάλια. Όμως τις απέρριψα γιατί στο Mega έζησα το “Just the 2 of us”, όπου με στήριξαν πολύ. Είπα ότι ήθελα να σεβαστούν το ότι δεν μπορώ να φύγω από το κανάλι μου. Στο Mega από τη στιγμή που σεβάστηκαν την επιθυμία μου δεν μπορούσα να πω όχι”.

Ενώ, παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν θέλει να αφήσει τη σταθερότητα που της εξασφαλίζει το Τηλεάστυ. “Ποτέ δεν με συγκινούσαν τα λεφτά. Μου αρέσει να τα έχω, να τα ξοδεύω και να περνάμε καλά. Και να έχουμε και δυο δραχμες στην άκρη μήπως χρειαστούν”.
Για τις κοσμικές εκδηλώσεις και τα λαμπερά events δήλωσε: “Μου αρέσει πολύ αυτό που γίνεται, αλλά είναι λίγο περιστασιακό. Οπότε προστατεύω τον εαυτό μου κάπως από όλη αυτήν τη δημοσιότητα”.
Τέλος για τους μικρούς μάγειρες αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο με τον νικητή, αλλά όλο το διάστημα το γυρισμάτων η ίδια πέρασε πολύ όμορφα. “Όταν γνώρισα τα παιδιά και είδα πώς ανταποκρίνονται στις δοκιμασίες, κατάλαβα ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν κλίση στη μαγειρική. Είδα παιδιά που ήξεραν όρους στη μαγειρική που εγώ δεν γνώριζα καν”.

Read More

And More