Μοντέλο ο γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες!

Είναι ο 20χρονος γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες και μπορεί να είναι ο γόνος μιας εκ των πιο πλούσιων οικογενειών στην Ελλάδα, αλλά καθώς φαίνεται ο νεαρό Αλέξης θέλει να τραβήξει τον δικό του δρόμο. Τον δρόμο που θα τον οδηγήσει μέχρι την πασαρέλα!

Σύμφωνα με την Real Life, ο Αλέξης αυτό τον καιρό κάνει τα πρώτα του βήματα στο modelling και μάλιστα έκανε και το πρώτο του casting στο παριζιάνικο πρακτορείο μοντέλων Bananas και περιμένει να εγκαινιάσει το book του.

Ο νεαρός Αλέξης έχει ύψος 1.82, καστανά μαλλιά και πολύ ωραίο σώμα όπως αναφέρεται και στο book του. Ο ίδιος έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Νικόλα και την Ινές και είναι ξάδελφος του Σταύρου, του Θεόδωρου και της Ευγενίας.

Η στάση της… εκκεντρικής μητέρας του

H μητέρα του Αλέξη, Δάφνη Γκίνες (γόνος της οικογένειας Guiness που είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την ομώνυμη μπύρα) είναι fashion icon και έχει ποζάρει για μεγάλους τίτλους περιοδικών σε όλο τον κόσμο! Παντρεύτηκε τον Σπύρο Νιάρχο το 1989 και απέκτησε μαζί του τον Νικόλα- Σταύρο που αυτή την περίοδο σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Yale, τον Αλέξη- Σπύρο που όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει το μόντελιγνκ και την μικρή Ινές.

Το ζευγάρι χώρισε πολιτισμένα και χωρίς να υπάρχουν οικονομικές διαμάχες το 1999 και έκτοτε η Δάφνη Γκίνες επιδείδεται στο να συντηρεί το εκκεντρικό της προφίλ οργανώνοντας πάρτυ που σχολιάζονται από πολλούς και ποικιλοτρόπως. Μάλιστα, όταν γινόταν ο πριγκιπικός γάμος στο Μονακό εκείνη οργάνωσε πάρτυ στο Λονδίνο με πολλούς celebrities και κοσμικούς να δίνουν το παρών εκεί αντί για τον γάμο! Το πιο συγκλονιστικό; Τους περιμένε σε ένα κρεβάτι με μαύρα τούλια κάνοντας την Ωραία Κοιμωμένη ενώ σε παλαιότερο party τους είχε υποδεχθεί μέσα σε φέρετρο!

Πάντως, ο τύπος φροντίζει να συντηρεί μια άτυπη κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την ανηψιά της, Ευγενίας Νιάρχου για το ποια είναι το μεγαλύτερο fashion icon.

Στον αντίποδα της εκκεντρικότητας αυτής, βρίσκεται ο Σπύρος Νιάρχος, ένας άνθρωπος πολύ ήπιων τόνων.

Read More

And More