Γ. Πλούταρχος: Μιλά στην Φαίη και τον Γιώργο για την οικογένειά του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την εκπομπή ”Πρωινό Mou”, μίλησε για τη σύζυγό του και τα παιδάκια τους, αλλά και για την πορεία του στο χώρο της μουσικής.

Ο ίδιος μαζί με την Μαρία –το όνομα της οποίας έδωσε και στο νέο του τραγούδι– τα 5 τους παιδάκια και τη μητέρα του κατοικούν στο ίδιο σπίτι και όπως αποκάλυψε νύφη και πεθερά έχουν πολύ όμορφη σχέση!

Όλα αυτά τα παιδάκια όμως, ήταν ”προγραμματισμένο” να γίνουν ή όχι; Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής: ”Δεν έτυχε τίποτα και αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης. Βέβαια, δεν πηγαίναμε και για τόσα πολλά. Είπαμε να κάνουμε ένα – δύο παιδάκια. Μόλις κάναμε το γιο, το δεύτερο δηλαδή παιδί μας -έχουμε τρεις κόρες και δύο γιους- η Μαρία λέει ”Γιάννη τέλος! Δε θέλω ούτε άλλες πάνες. Ό, τι κάναμε κάναμε!”. Λέω ”εντάξει”, σαφέστατα, πάντα αφουγκράζομαι τον άνθρωπό μου, όλα τα κουβεντιάζουμε κι όλα είναι από κοινού. Εγώ όμως, ήθελα ένα τρίτο παιδάκι, γιατί δεν είχα βγάλει το όνομα του πατέρα μου…

Μετά όμως η Μαρία το θέλησε μόνη της. Λέει ”θες να κάνουμε ένα παιδί ακόμα;”. Λέω γιατί όχι; Και κάναμε το τρίτο… Μέχρι και το 4ο παιδί μας περίμενα ένα δεύτερο αγοράκι για να δώσω το όνομα του πατέρα μου, αλλά… Βγήκε πάλι κορίτσι και το βγάλαμε Παναγιώτα, είπα ότι δεν πάει άλλο. (γέλια) Το 5ο ήρθε… απρογραμμάτιστο (γέλια), αλλά δεν ευθυνόμουν εγώ. Εγώ είμαι κύριος! (γέλια) Είναι όλα απίστευτα αγαπημένα κι είναι φοβερό και σπάνιο αυτό! Έχουν τον απόλυτο έλεγχο, ξεχωριστοί χαρακτήρες ο καθένας…”

Η σύζυγός του ασχολείται εδώ και χρόνια με τις πολεμικές τέχνες – Ήθελε να κάνει καριέρα στο τραγούδι
”Ήμασταν αρραβωνιασμένοι και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό. Την άκουγα, είχε πολύ όμορφη φωνή. Αυτό όμως άρχισε ξαφνικά να κουράζει τη σχέση. Κάπου μέσα έμπαζε νερά. Και κάποια στιγμή επειδή ενδιαφερόμουν για αυτόν τον άνθρωπο κι επειδή ήθελα με αυτόν τον άνθρωπο να προχωρήσω στη ζωή μου, της είπα ότι πρέπει να διαλέξουμε. Πρέπει να βρούμε ποιος είναι ο ρόλος του ενός και ποιος του άλλου. Έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Ή θα κάνουμε οικογένεια ή δεν υπάρχει λόγος να είμαστε μαζί. Όλοι το βλέπαμε, ήταν δεδομένο ότι δεν θα προχωρούσε να κάνει κάτι παραπάνω… Ήταν πραγματικά πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε!”

Δες το βίντεο με τον Γιάννη να μιλά για τη ζήλεια, την απιστία, τον έρωτα και την προστριβή του με συνάδελφό του:

Read More

And More