Μ. Κορινθίου στο ”Μίλα”: Αν φλερτάρουν τον άντρα μου και ξεπεράσουν τα όρια βγαίνω εκτός εαυτού!

Η Μαρία Κορινθίου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και συζήτησε με την Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για την συμμετοχή της στην παράσταση ”Η Παναγία των Παρισίων”, τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και πολλά άλλα. Αρχικά, όμως, καταπιάστηκαν με το φλερτ που κάνουν πολλοί, ενώ έχουν σχέση.

”Παρακολουθούσα την εκπομπή τόση ώρα κι έχω να πω ότι συμφωνώ με την άποψη της Σοφίας και της Τατιάνας. Βέβαια, ορισμένοι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό εκ του αφασλούς. Αν είσαι παντρεμένος είναι διαφορετικά τα πράγματα και δεν τα δέχεσαι όλα”, είπε η Μαρία.

Αν φλέρταρε, τώρα που είναι παντρεμένη, θα το έλεγε στον αέρα;

”Εξαρτάται τι εννοούμε φλερτ. Έχει μεγάλη διαφορά το ”είσαι όμορφη…” από το ”θέλω να…”. (γέλια) Έχει σημασία και πόσο αθώο είναι το φλερτ. Ένα αθώο βλέμμα και μια απλή κουβέντα, είναι επιθυμητό, αν και μοιάζει πιο πολύ με θαυμασμό… Κάποια γυναίκα μπορεί να προσβληθεί και με τον τρόπο που τη φλερτάρουν… Παίζουν ρόλο τα μέτρα και τα σταθμά. Πού ορίζεις εσύ τον γάμο και τον εαυτό σου, τι δέχεσαι και τι όχι… Το να φλερτάρει ο Γιάννης; Δεν το συζητάω αυτό. Δεν υπάρχει! (γέλια)

…Επειδή είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και ένας ωραίος άντρας, τον θαυμασμό μιας γυναίκας τον καταλαβαίνω. Όμως, όταν ξεπερνάει τα όρια και είμαι και δίπλα του, και θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή δεν με σέβεται, βγαίνω εκτός εαυτού… Εγώ δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να φλερτάρω. Είμαι με τον άντρα μου, ήταν συνειδητή η απόφασή μου να παντρευτώ, να κάνω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε και λίγο καιρό μαζί, δεν έχω την ανάγκη να επιβεβαιωθώ από κάτι τέτοιο. Σαφώς και αν κάποιος με θαυμάζει ή μου πει ”είσαι όμορφη” και το κάνει με ωραίο τρόπο, θα το δεχτώ. Αλλά ως εκεί.”

Έχει δηλώσει ότι δεν συγχωρεί την απιστία κι αν την απατούσαν θα χώριζε… Το φλερτ είναι μορφή απιστίας;
”Δεν είναι το ίδιο, σαφέστατα, αλλά εξαρτάται… Γιατί το φλερτ μπορεί να είναι δυο καλές κουβέντες που θα πεις σε μια γυναίκα ή ακόμα και να αρχίσεις να την χαϊδεύεις, χωρίς να γίνει και τίποτα παραπάνω.”

Ο Γιάννης, που βρέθηκε στο ίδιο πλατώ πριν λίγες ημέρες, είχε δηλώσει ότι μια ερωτική ταινία μπορεί να είναι και βοήθημα στην σχέση. Ποια είναι η άποψη της Μαρίας;
”Θεωρώ ότι όταν γίνεται σε ένα επιτρεπτό όριο αυτό, δεν είναι κακό. Μπορεί και να αποτελέσει το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά αν γίνεται συνέχεια… κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ο Γιάννης στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλούσε εκ τους αφαλούς, γιατί μάλλον είχε στο μυαλό του τέτοιες ταινίες, αλλά με πολλές γυναίκες κι όχι άντρες… (γέλια)”.

Ζήλεια
”Εγώ το λέω, ζηλεύω! Ζηλεύω πολύ, αλλά κι ο Γιάννης ζηλεύει κι ας μην το λέει… Δεν έχω ψάξει κινητό. Δεν ζω μ’ αυτό. Έχω ρωτήσει ποιος είναι, αλλά μέχρι εκεί. Έχει τύχει να το κοιτάξω, αλλά για άλλους λόγους.”

Ενώ υπάρχει πολλή αγάπη και πάθος στη σχέση τους, κατά καιρούς γράφουν ότι χωρίζουν και ότι δεν τα πάνε καλά
”Αυτό συμβαίνει από την αρχή της σχέσης μας και δεν ξέρω πραγματικά το λόγο, αφού δεν έχουμε δώσει και κανένα δικαίωμα. Κι εγώ κι ο Γιάννης είμαστε σε ένα χώρο, που μεταξύ μας ξέρουμε τι γίνετε, αλλά και πάλι αυτό είναι ανεξήγητο. Αν θέλουν να χωρίσω, να μου το πουν δηλαδή, να το κάνω και τώρα που έχω και δουλειά στο θέατρο και θα γίνει ντόρος, να έρχονται πιο πολλοί. (γέλια)”.

Δες το βίντεο με την Μαρία να μιλά για την επιλόχεια κατάθλιψη και πώς αυτή επηρέασε τη σχέση της με τον άντρα της:

Read More

And More