Σ. Χρηστίδου: Για καφέ με τον αδερφό της και την κοπέλα του!

Η Σίσσυ Χρηστίδου το τελευταίο διάστημα τρέχει και δεν φτάνει, γιατί εκτός από τον γιο της Φίλιππο – Ραφαήλ, τώρα έχει και πολύ πρωινό ξύπνημα λόγω της εκπομπής που παρουσιάζει με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Έτσι έχοντας λίγο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της, η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε επισκεφθεί για δύο ολόκληρους μήνες την γενέτειρά της, που δεν είναι άλλη από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Το μεσημέρι όμως, της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”People”, η Σίσσυ παρέα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον γιο τους, ”πέταξαν” μέχρι την όμορφη συμπρωτεύουσα, με αφορμή και τη γιορτή του τελευταίου, που ήθελε να γιορτάσει με τους παππούδες και τις γιαγιάδες του.

Επιπλέον, η 31χρονη παρουσιάστρια κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί και δίπλα στην κολλητή της φίλης, Φιλιώ που την Κυριακή 20 Νομεβρίου είχε τα γενέθλιά της.

Στο ολιγοήμερο αυτό ταξιδάκι τους, η Σίσσυ απόλαυσε επίσης, τις βόλτες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τον 29χρονο αδερφό της, Γιάννη και την κοπέλα του Ελίνα Σαραφίδου. Σε καφέ που κάθισαν όλοι μαζί και ήπιαν στην πλατεία Αριστοτέλους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γιος της Σίσσυς επιδόθηκε στο αγαπημένο του παιχνίδι… Το κηνύγι περιστεριών!

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More