Ν. Μπουλέ: Έχω πέσει στα πατώματα μετά από χωρισμό και έπρεπε να το κάνω για να πάω παρακάτω!

Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Celebrity” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για τα πολιτικά δρώμενα, την τηλεόραση και τον έρωτα. Η γνωστή παρουσιάστρια επίσης, παραδέχτηκε ότι έχει πέσει στα πατώματα για άντρα και σχετικά με αυτόν τον τομέα της ζωής της είπε χαρακτηριστικά:

”Μπορείς να πέσεις στα πατώματα με αξιοπρέπεια και ο άλλος να μην το μάθει ποτέ. Οι φίλοι είναι πάντα σανίδα σωτηρίας σε αυτές τις περιπτώσεις. Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα μετά από χωρισμό και έπρεπε να το κάνω για να πάω παρακάτω… Έχω κάνει πολλά λάθη σε σχέσεις μου, έχω πληγωθεί, μου έχουν ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει το ίδιο όταν θεωρούσα ότι έκανα λάθος. Μέσα στη σχέση όμως… όχι μετά.”.

Έχει μπει στον χώρο της τηλεόρασης από τα 11 της χρόνια. Τι θα άλλαζε, αν ξεκινούσε τώρα;
”Σκέψεις τέτοιες πάντα κάνεις, αλλά δεν έχουν και πολύ νόημα τελικά γιατί είμαστε αποτέλεσμα όλων μας των επιλογών και των κινήσεων. Θέλω να πω ότι προσπαθώ να μάθω να συμφιλιώνομαι με τις επιλογές μου, ακόμα και αν έχω δεύτερες σκέψεις για αυτές, γιατί δείχνουν κάτι για τον εαυτό μου που πρέπει να το μάθω. Για να σου απαντήσω όμως, ίσως επεδίωκα να είχα λειτουργήσει πιο λογικά και όχι τόσο συναισθηματικά σε κάποιες περιπτώσεις.”

Θα μπορούσε να αφήσει την τηλεόραση και να κάνει μια δουλειά πίσω από τις κάμερες;
”Φυσικά και θα μπορούσα! Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση έχει ημερομηνία λήξης, δεν περιμένω να πάρω σύνταξη από αυτήν. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν περιμένω γενικά να πάρω ποτέ σύνταξη έτσι όπως είναι τα πράγματα! Χα χα! Θα είμαι σε αυτήν όσο μου το επιτρέπουν ο κόσμος και οι δυνάμεις μου.”

Πώς ένιωσε όταν ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;
”Το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά γιατί είχα γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη και το είχα κολλήσει στο τζάκι. Ήθελα πάρα πολύ να πάρω ένα σκυλάκι εκείνη την περίοδο και οι γονείς μου το απέφευγαν. Του είχα γράψει λοιπόν, ένα ”δακρύβρεχτο” γράμμα για να τον συγκινήσω και θυμάμαι που είδα τον μπαμπά μου προβληματισμένο να το διαβάζει και να το σκέφτεται. Την επόμενη μέρα το πήραμε μαζί με τον μπαμπά μου. Συνεπώς, το μυστήριο λύθηκε!”.

Διάβασε περισσότερα στο ”Celebrity” που κυκλοφορεί!

Read More

And More