Γ. Τσαλίκης: Θα έκανα botox on camera για να το απενεχοποιήσω!

Ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε στους παρουσιαστές για την οικογένειά του, την πορεία στο χώρο και… τα botox!

Για την οικογένειά του και τον ερχομό των γιων του
”Θέλαμε πάρα πολύ ένα κορίτσι και μ’ αυτή τη λογική κάναμε τρία παιδιά. Βέβαια, να σου πω την αλήθεια δεν ήταν προγραμματισμένο κανένα από τα τρία παιδιά. Ήρθαν έτσι… Για τον Άγγελο, η Δώρα μου το είπε στην πρεμιέρα μου στη Θεσσαλονίκη μετά το πρώτο πρόγραμμα. Μου λέει ”πρέπει να σου πω κάτι”. Λέω ”περίμενε λίγο αν μιλήσω στις κάμερες και μου λες” και μου λέει ”όχι, πρέπει να σου πω κάτι”. Λέω ”δεν γίνεται τώρα, σε λίγο” και μου λέει ψιθυριστά στο αφτί ”είμαι έγκυος”. Λέω, ”5 λεπτά μπορώ να έχω;” (γέλια)… Ήμασταν σίγουροι ότι είναι κορίτσι, από μόνοι μας, αλλά είχαμε λάθος feeling. (γέλια)…

Για τη σύζυγό του
”Η Δώρα τα βγάζει δύσκολα με 4 άντρες. Διαβάζει και παράλληλα, κάνει διδακτορικό και μάστερ στην αισθητική προσώπου και τα ενέσιμα… Botox και τέτοια… Παιδιά δεν έχω κάνει τίποτα. Η Δώρα βέβαια, θέλει να με βάλει κάτω και να μου κάνει. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της, διακριτική… Για μένα έλεγαν ότι έχω κάνει, γιατί στο ”Δέστε τους” έτρωγα πολύ. Είμαι φοβερός λιχούδης… Μπουλουκεύω λοιπόν, πρήζομαι και γίνομαι πολύ περίεργος. Βέβαια, αν κάνω θα πάω στη Δώρα, γιατί είναι αστέρι.”

Για τα Botox
”Αν ποτέ κάνω κι έχετε εκπομπή -οποιαδήποτε- θα έρθω να το κάνω on camera. Ξέρω ότι η σωστή αισθητική παρέμβαση είναι αυτή που είναι φυσική, τόσο… όσο. Είναι πολύ φυσικό να κάνεις πράγματα για να νιώθεις και να αισθάνεσαι φρέσκος. Θα το έκανα on camera για να το απενεχοποιήσω…”.

Read More

And More