Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται στα σπίτια τους με αφορμή την επέτειο του ΟΚ!

Με αφορμή τα 6 χρόνια κυκλοφορίας του, το περιοδικό ”ΟΚ!” φωτογραφίζει μέσα στα σπίτια τους, πολλούς celebrities κι εξασφαλίζει αποκλειστικές συνεντεύξεις τους. Οι επώνυμοι που πόζαραν στο φακό του ”ΟΚ” είναι οι:

Βάνα Μπάρμπα και Φαίδρα Θεοδώρα, Γιώργος Καραμέρος, Τάνια Γκιώση, Έφη και Πάνος, Χριστίνα Πολίτη, Σωτήρης Φουρτουλάκης και Άλεξ, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά και Χάρης, Νόνη Δούνια, Στάθης και Ρία, Ιωάννα Σουλιώτη, Φιλομήλα και Φιλέας, Βασίλης Δρυμούσης και Πωλίνα Κοσμίδη μαζί με την 15 μηνών κόρη τους, Πέτρος Ίμβριος, Χρυσάνα και Ράνια, Θάνος Καλλίρης, Τίτο και Δέσποινα, Τζορτζ και Μάντα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ και Κρις Χάρμπερτ με τις Σύνθια και Τερέζα.

Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά και Χάρης, με φόντο τη σκηνή του Θεάτρου Περοκέ

Η τελευταία φορά που γέλασαν πολύ με κάτι που έκανε ο 7,5χρονος γιος τους: ”Ο Χάρης έχει πολύ χιούμορ και του αρέσει να κάνει μιμήσεις. Έχει τύχει να τον πάρω τηλέφωνο για να του μιλήσω και να μου πει, υποδυόμενος ότι είναι ένας φίλος του ”Ο Χάρης δεν είναι εδώ. Θέλετε να τον φωνάξω;”.”.

Χριστίνα Πολίτη, Σωτήρης Φουρτουλάκης και Άλεξ στο κομψό τους διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Τι τους αρέσει να κάνουν ως οικογένεια; ”Στους γιους μου, παρόλο που έχουν μεγάλη διαφορά, τους αρέσει να παλεύουν. Θυμάμαι ότι είχαμε πάει με τον Νίκο σε ένα κατάστημα παιχνιδιών το Λονδίνο και διάλεγε για τον Άλεξ παιχνίδια που του άρεσαν κι εκείνου όταν ήταν μικρός. Κάποια στιγμή μάλιστα, είδε μπροστά του το σπαθί του Θορ και μου έλεγε μόνος του ”Με φαντάζομαι με σορτσάκι στο σπίτι και να παλεύουμε με τον Άλεξ κρατώντας το σπαθί του Θορ.”. (γέλια) Και επειδή, όπως καταλαβαίνεις, σε αυτή την οικογένεια υπάρχουν πολλά αγόρια, τους αρέσει να πηγαίνουμε στο εξοχικό και να παίζουν μπάλα με τις ώρες.”

Βάνα Μπάρμπα και Φαίδρα Θεοδώρα στο σπίτι τους στη Γλυφάδα

Τι δηλώνει για την κριτική που της ασκεί η 9χρονη κόρη της: ”Καταρχήν κριτικάρει πάντα την εξωτερική μου εμφάνιση. Και τα σχόλιά της μπορεί να είναι αποθεωτικά του τύπου ”είσαι η πιο όμορφη μανούλα του κόσμου” ή απογοητευτικά, όταν λ.χ. μου λέει ”Πο πο! Πόσο μεγάλωσες! Γιαγιά έχεις γίνει!”.

Δες περισσότερες φωτογραφίες και διάβασε ολόκληρες τις συνεντεύξεις στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More