Ευρυδίκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Δ. Κοργιαλά!

Η Ευρυδίκη φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”ΕΓΩ!” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για τα 20 χρόνια που συμπληρώνει φέτος στη δισκογραφία, το διαζύγιο, το δεύτερο γάμο και τον γιο της, Άγγελο.

Η γνωστή τραγουδίστρια επίσης, αποκαλύπτει ότι έχει σπουδάσει στη Βοστώνη τραγούδι, θέατρο, χορό και σκηνική παρουσία, αλλά με την υποκριτική δεν θα ασχολούνταν ποτέ, μιας και το τραγούδι είχε πάντα τον πρώτο ρόλο στη ζωή της.

Για τον χωρισμό με τον Γιώργο Θεοφάνους και την επίδραση αυτού στο παιδί τους
”Προσπαθήσαμε και οι δύο να κρατήσουμε τον Άγγελο μακριά από άσχημες εικόνες και καβγάδες. Νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ο χωρισμός έγινε με πολιτισμένο τρόπο και νομίζω ότι ο γιος μας δεν έχει επηρεαστεί ψυχολογικά.”

Είναι ένα από τα λίγα ζευγάρια που παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό
”Ουσιαστικά, μετά το πρώτο 6μηνο γίναμε φίλοι. Είναι λογικό στην αρχή να υπάρχει πίκρα και θυμός σε έναν χωρισμό. Ο χωρισμός πόνεσε και τους δυο, ανεξάρτητα από το ποιος ήταν αυτός που τον ζήτησε. Μετά το πρώτο 6μηνο, παραμείναμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.”

Όταν χώρισε…
”Ήταν σαν να ξαναγύρισα στην εφηβεία. Έκανα πράγματα που ήθελα να κάνω από μικρή, όπως ένα τατουάζ!… Το ότι έγινα πιο ροκ, ήταν μια φυσική εξέλιξη!”

Για τον γάμο της με τον Δημήτρη Κοργιαλά
”Προσπαθήσαμε να μην δώσουμε έμφαση σε αυτό. Το κάναμε λίγο κρυφά. Αντί να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, που θα ήθελα, παντρευτήκαμε στο δημαρχείο.”

Δεύτερο παιδί…
”Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έχει περάσει από 40 κύματα! Έπρεπε να σιγουρευτούμε ο ένας για τον άλλο. Εγώ έπρεπε να σιγουρευτώ για την εικόνα του Δημήτρη και αυτό που έβγαζε προς τα έξω για να τον εμπιστευτώ. Πέρασαν αρκετά χρόνια πριν αποφασίσουμε να παντρευτούμε. Θεωρώ ότι είμαι πια μεγάλη για να κάνω ακόμα ένα παιδί.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More