Σ. Τσιμτσιλή: “Τώρα, ζω με τα χρήματα του συζύγου μου”!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο περιοδικό “People” ότι θα πήγαινε να δουλέψει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι πλέον την ενισχύει οικονομικά ο σύζυγός της, αλλά και ότι θέλει πολύ ένα παιδί!
Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι δεν την νοιάζει να είναι πάντα μπροστά από τις κάμερες: “Αν με καλούσε ο Σταύρος Θεοδωράκης να δουλέψω στη δημοσιογραφική του ομάδα, θα πήγαινα! Δεν θα είχα πρόβλημα! Δεν είμαι ψώνιο να είμαι συνεχώς μπροστά από τις κάμερες. Δεν με νοιάζει! Όμως πλέον θα ήμουν αυστηρή με τις επιλογές μου. Δηλαδή δεν θα επέστρεφα στο επάγγελμα κάτω από οποιουσδήποτε όρους, μόνο και μόνο για να λέω ότι δουλεύω εκεί.”

Η Σταματίνα δεν δίστασε να δηλώσει ότι την στηρίζει οικονομικά ο σύντροφός της αυτή την περίοδο: “Τα χρήματα που έβγαλα από αυτή την δουλειά ποτέ δεν ήταν πολλά. Όταν κατάφερα να μαζέψω ένα ποσό, το έδωσα για να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο και όταν μετακόμισα για να μείνω μόνη μου, πάλι έδωσα όσα χρήματα είχα μαζέψει για να αγοράσω τα έπιπλά μου. Οπότε σε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση του τελευταίου χρόνου εννοείται πως με ενισχύει οικονομικά ο σύζυγός μου.”
Τέλος αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί: “Ναι θέλω παιδί όμως αυτό πρέπει να προκύψει, δεν το βάζω σε χρονοδιάγραμμα. Παντρεύτηκα για να κάνω οικογένεια, το θέλω πάρα πολύ και μάλιστα εύχομαι να γίνει σύντομα. Αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου!”

Read More

And More